Training Camp Update 1-2/8

Training Camp Update 1-2/8

(Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)


De sidste to dages træningspas har været med shoulderpads. Først en lukket special teams træning mandag, og i går en almindelig åben træning hvor der bl.a. blev fokuseret på red zone. Herunder følger lidt hurtige takeaways og videoer derfra:

  • Jeg skrev i sidste update, at UDFA WR Duke Williams i søndags tabte alt for mange bolde. Det pissede ham af, og han er efterfølgende virkelig kommet efter det. Han havde en stærk special teams træning og en god dag i går. Det positive er jo, at han i det mindste formår at gøre sig fri og spilbar på ydersiden.
  • Ud over en fumble på et snap lyder det til, at QB Jared Goff har været virkelig god og skarp i red zone i går. Det er godt at høre! Ud over Duke Williams var også WRs Mike Thomas og Nelson Spruce modtager på en del gode passes og touchdowns fra Goffs arm.
  • I det hele taget tog angrebet et skridt frem, og fandt en god rytme. HB Todd Gurley blev som noget nyt også brugt en hel del i kastespillet.
  • På forsvaret har Maurice Alexander hovedsageligt fået startersnaps sammen med T.J. McDonald. Selvom de begge reelt er strong safeties, er det ikke noget man som sådan skelner imellem i Gregg Williams’ system. Alexander kan meget vel blive svaret på ‘free safety’ positionen som erstatning for Rodney McLeod.
  • Mens RT Rob Havenstein er på PUP, er det Rodger Saffold, der er rykket over på dén position, og Cody Wichmann der så til gengæld er LG.
  • WR Brian Quick gjorde det godt i red zone, men ud over det lod han for mange passes blive slået ud af hans hænder.
  • Igen imponerede rookie TE Tyler Higbee som et godt våben. Fysisk stor og tough.
Roster Moves:

Ganske som Jeff Fisher antydede efter at Deon Long blev fritstillet den anden dag, har Rams hentet et par free agents ind på receiverpositionen. Det drejer sig om WR Austin Hill (#9) og WR David Richards (#12) der begge tidligere har spillet college football sammen for University of Arizona.

Hill (6’3’’, 212lbs) er en UDFA fra sidste års draftklasse, der i sit første år har været lidt rundt omkring i ligaen, uden dog at bide sig fast. Var omkring Raiders, Jets og endte på Patriots’ practice squad. Knæskadet i 2013, hvilket satte en stopper for en ellers hæderlig collegekarriere. Søn af tidligere Rams TE David Hill.

WR Austin Hill (Image credit: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports)
WR Austin Hill (Photo credit: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports)

Richards (6’4’’, 213lbs) er UDFA fra dette år, og signede først med Falcons tidligere på året. En vigtig brik for Arizona Wildcats’ offense sidste år.

WR David Richards (Image credit: Christian Petersen / Getty Images North America)
WR David Richards (Photo credit: Christian Petersen / Getty Images North America)
Injuries:

Rookie WR Pharoh Cooper har pådraget sig en mindre lårskade. Han burde være klar igen inden længe.

Videoer:

GO RAMS!

Comments are closed.