Training Camp Update 3/8

Training Camp Update 3/8

(Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)


En kort update fra training camp i Irvine, Californien:

  • En knapt så intens dag uden pads, men det lyder som om den offensive linje klarer det godt. Tirsdagens practice med pads var i hvert fald, ifølge LE William Hayes, den mest kompetitive i de fire år han har været her, og han og flere af de andre spillere lobbyede derfor for endnu en dag i pads. De må dog vente til lørdagens scrimmage.
  • Endnu en god dag for WR Brian Quick der især spillede på førsteholdet med QB Case Keenum (der også gør det godt, og spiller med stor selvtillid). Quick virker i interviewet med Dani Klupenger glad og fortrøstningsfuld over sin rolle og muligheder i denne sæson. Det bliver spændende at se, om Quick kan holde fast i sin plads på rosteren, med de unge kræfter der presser på. Han virker i hvert fald glad for den nye passing coordinator Mike Groh, der forhåbentlig kan skyde gang i Quicks stagnerende udvikling.

    WR #83 Brian Quick TD (Image credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
    WR #83 Brian Quick TD (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
  • WR Kenny Britt har en også rigtig god camp. Veteranen er professionel og fokuseret, og griber det meste.
  • QB Jared Goff havde endnu en god dag – dog ikke nær så god som dagen før. Han kastede lidt for mange bolde, der kunne/burde være blevet intercepted. 
Injuries:

CB E.J. Gaines måtte udgå fra onsdagens træning. Det lyder ikke alvorligt, men er det relateret til fodskaden, der holdt ham ude hele sidste sæson, skal man være forsigtig med ham. Han bliver derfor naturligvis tjekket grundigt igennem af lægestaben.

Videoer:
WR #13 Mike Thomas (Image credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
WR #13 Mike Thomas (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

Spillerne har fri i dag, og så har de en almindelig åben træning i morgen inden lørdagens scrimmage på The Coliseum!

GO RAMS!

Comments are closed.