LA Rams signer TE Jake Stoneburner

LA Rams signer TE Jake Stoneburner

TE #49 Jake Stoneburner (photo credit: Steve Mitchell / USA TODAY Sports)


Rams har signet den tidligere Packers og Dolphins tight end med det fede navn Jake Stoneburner.

Stoneburner (6’3”, 250lbs), der spillede college-bold for Ohio State, er 26 år og har en smule erfaring i ligaen: han var på Dolphins’ aktive roster sidste år, og fik spilletid i 11 kampe. Dog mest på special teams, men han hev også 5 catches ind for 47 yards, 3 first downs og 2 TDs. Han har en mulighed for at overhale nogle af de andre tight ends på rosteren indenom, men mere sandsynlig kan han fungere som sikkerhed i tilfælde af skader, eller han kan få en plads på practice squad.

Lige nu tæller positionen Lance Kendricks og Justice Cunningham som de eneste øvrige veteraner, og så de to draftede rookies Tyler Higbee og Temarrick Hemingway og den nyligt signede UDFA Benson Browne. Cory Harkey er jo reelt full back.

Comments are closed.