Training Camp Update 5/8

Training Camp Update 5/8

WR #11 Tavon Austin (photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)


Så er der endnu en opdatering klar til jer fra træningen i går:

Rookie TE Tyler Higbee havde endnu en rigtig god træning, og viste gode takter på både første- og andetholdet. Han hev bl.a. et par TDs ind i 11-on-11 og red zone øvelserne. Meldingerne fra training camp indtil videre giver forhåbninger om, at han på sigt kan blive en vigtig brik for Los Angeles Rams. Han har styr på playbook’en, gør sig fri og bruger sin fysik fint samt griber alt hvad der kastes hans vej. Der er dog ikke mange meldinger om hans evner i blokeringsspillet, hvilket jo også er en vigtig arbejdsopgave at mestre for en tight end, men Fisher siger dog, at Higbee også her har potentiale til at kunne bidrage tidligt. Det bliver spændende at se, om han fortsætter de gode takter i preseasonkampene, hvor man må forvente, at han får masser af spilletid.

Det var ikke en specielt god dag for QB Jared Goff på træningsbanen fredag. Som det ser ud lige nu, er det angiveligt tydeligt, at Case Keenum fører dén positionskamp – og det er ikke engang tæt. Keenum er stadig Rams’ startende quarterback, og holder Fisher ord ifht. at vente med at starte Goff, til han er klar, kan det altså tage noget tid, før vi ser årets første draftpick i hornene som starter i en regular-season kamp. Fisher understreger da også, at Keenum går ind til første preseasonkamp som starter, men at Goff får masser af spilletid som toer – måske omkring en halvleg.

QB #16 Jared Goff under fredagens træning (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
QB #16 Jared Goff under fredagens træning (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

NFL-network ekspert og tidligere scout Bucky Brooks var på besøg til træningen i torsdags, og kiggede primært på de to quarterbacks Jared Goff og Case Keenum. Hans observationer giver heller ikke helt det billede af Goff, som vi fans håbede på. Ifølge Brooks er Goff slet ikke klar til at starte i ligaen endnu. Der er en stejl læringskurve fra det spread offense system, som Goff opererede under i college, til et rigtigt NFL-system. Både ifht. at tage snaps under center, footwork, lederskab og kommunikation i en NFL-huddle med de komplicerede spilkald, samt pre- og post-snap defensive reads på line-of-scrimmage og i lommen.

Goff udvikler sig dog hele tiden, og dét er positivt! Dét går nok bare ikke så stærkt, som vi fans gerne så – og med det vi har været vidne til på banen de sidste 10-15 år, er det da også helt naturligt, at det kan være svært at blive ved med at være tålmodig…

(Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
(Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
Roster move:

Rams har hentet endnu et nyt ansigt til rosteren. Den 26-årige safety Jordan Kovacs (5’10’’, 210lbs) spillede college football hos Michigan Wolverines, og signede som UDFA med Dolphins efter 2013-draften. Her har han bidraget i 28 kampe som backup og på special teams.

Ny safety (#42 for Rams) Jordan Kovacs (Photo Credit: Kim Klement / USA TODAY Sports)
Ny safety (#42 for Rams) Jordan Kovacs (Photo Credit: Kim Klement / USA TODAY Sports)
Injuries:

Det var heldigvis ikke foden, som CB E.J. Gaines fik problemer med den anden dag. Gaines pådrog sig en mild hammy, og vil være ude noget tid, men altså ikke noget alvorligt. Det sætter dog hans mission om at genetablere sig som startende cornerback modsat Trumaine Johnson lidt i bero. En rolle der lige nu i Gaines’ fravær ser ud til at tilhøre ny-tilføjelsen Coty Sensabaugh. Lamarcus Joyner gør det også godt, når han får chancen på ydersiden, så konkurrencen er hård. Gaines er tvivlsom til den første preseasonkamp mod Cowboys på The Coliseum d. 13. august.

Lidt gode nyheder på skadesfronten er, at WR Pharoh Cooper var tilbage på fuld styrke efter at have misset et par træningssessions med en mindre lårskade.

Videoer:
Små, glade fans (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
Små, glade fans (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

I dag afholder Los Angeles Rams så årets første scrimmage med pads i deres nye midlertidige hjem The Los Angeles Memorial Coliseum foran en hel masse glade LA Rams fans! Gid det var mig!

GO RAMS!

Comments are closed.