Training Camp Update: Family Day d. 6/8

Training Camp Update: Family Day d. 6/8

QB #16 Jared Goff (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)


Så er der en opdatering klar til jer fra den store træning på The Los Angeles Memorial Coliseum i går. Det var første gang, Rams gik på banen i deres midlertidige historiske rammer foran tæt mod 30.000 fans til den såkaldte Family Day. The Coliseum var smukt beklædt i de klassiske blå-hvide & blå-gule farver, og det er tydeligt, at så snart det er muligt, vil Rams skrotte ‘St. Louis-farverne’ helt.

The Coliseum beklædt i LA Rams farver (Photo credits: top: Ric Tapia / www.therams.com. Bottom left: Rich Hammond / twitter @Rich_Hammond. Bottom right: Gary Klein / twitter @LATimesklein)
The Coliseum beklædt i LA Rams farver (Photo credits: top: Ric Tapia / www.therams.com. Bottom left: Rich Hammond / twitter @Rich_Hammond. Bottom right: Gary Klein / twitter @LATimesklein)

Efter de sidste dages kritik af QB Jared Goff, er det dejligt at læse, at han havde en rigtig god dag, og tog et stort skridt i den rigtige retning i går. Især hans præstation under en 2-minute-drill til sidst imponerede. Goff var i fuld kontrol, og completede flotte passes til WRs Nelson Spruce og Duke Williams, som også greb det afsluttende 1 yard TD på 4. down. Goff viste også, at han evner at scramble, når det bliver nødvendigt, og sikrede dermed en første down på et langt løb, som han tog out-of-bounce for at stoppe tiden. Fisher var da også tydeligt tilfreds og imponeret, og havde bl.a. dette at sige om Goffs præstation lørdag:

“I don’t know if you saw the two-minute drill, but that stuff was real. He was locked in, focused, and, you know, he knew exactly where the play clock was, game clock, timeouts, everything.” – Jeff Fisher.

Perfekt!

QB #16 Jared Goff har en rigtig god dag i The Coliseum lørdag Photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)
QB #16 Jared Goff havde en rigtig god dag i The Coliseum lørdag (Photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)

Den lokale WR Nelson Spruce (han spillede for Westlake High School, der ligger små 70 km fra The Coliseum) havde i det hele taget en rigtig fin dag både på andet- og tredjeholdet med eksempelvis en 40 yards catch-and-run fra QB Sean Mannion med et efterfølgende 6 yards TD under live scrimmage.

Lokale WR #86 Nelson Spruce skriver autografer til fans (Photo credit: Joe Curley / Ventura County Star)
Lokale WR #86 Nelson Spruce skriver autografer til fans (Photo credit: Joe Curley / Ventura County Star)

Jeg synes jeg skriver om rookie TE Tyler Higbee hele tiden, men ‘Baby Gronk’ – som HB Todd Gurley har døbt ham – havde (selvfølgelig) endnu en imponerende dag på træningsbanen. Han er ikke poleret, men han dominerer lige nu i kasteangrebet og red zone.

K Greg Zuerlein imponerede også det store fremmødte publikum med et 64 yards field goal. Lad os håbe, han klarer det bedre end sidste sæson, selvom Rams jo spiller væsentlig flere udendørskampe i år.

Injuries:

Ingen yderligere skader at rapportere om!

Videoer:

Spillerne har fri i dag, men genoptager træningen i Irvine på mandag og tirsdag, efterfulgt af en specialteams-træning før Rams for alvor starter forberedelserne frem mod første preseasonkamp på lørdag mod Cowboys.

CB #47 Marcus Roberson (Photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)
CB #47 Marcus Roberson (Photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)

GO RAMS!

Comments are closed.