Training Camp Update 7-9/8

Training Camp Update 7-9/8

CB #22 Trumaine Johnson (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)


Siden den succesfulde træningssamling og scrimmage i weekenden på The Coliseum, har Rams afholdt to åbne træninger samt en lukket specialteams træning. Der har også været premiere på HBOs årlige dokumentar HARD KNOCKS, som dog først kan ses på Game Pass fra i morgen og på TV3Sport på søndag.

Her følger et par nyheder fra træningerne samt links til videoer:

Rookie QB Jared Goff arbejdede for en gangs skyld med førsteholdet under 2-minute-drill øvelserne i tirsdags. Og han gjorde det rigtig fint! Keenum starter på lørdag, men vi skal nok få set en masse til den unge rookie. Fremtidens quarterback for LA Rams kommer nok til at spille ca. en halvleg. Rams har hele tiden prædiket tålmodighed, og man vil ikke starte Goff ,før han er klar. Om det bliver 3. preseasonkamp, sæsonstart, uge 7 eller næste sæson, er ikke besluttet endnu.

CB Trumaine Johnson gjorde rigtig god figur tirsdag med god coverage nede af banen samt bl.a. en interception på et overthrown pass fra QB Case Keenum.

CB #22 Trumaine Johnson (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)
CB #22 Trumaine Johnson (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)

Rookie TE Tyler Higbee gør fremskridt i blokeringsspillet også.

LE Quinton Coples og DT/DE Ethan Westbrooks byttede positioner under mandagens træning. At kunne rotere og spille flere positioner er også for den defensive linje vigtige evner at besidde i dette system.

Injuries:

I småtingsafdelingen. OL Rodger Saffold udgik dog af træningen tidligt tirsdag, men intet nyt om hvorfor. OLs Isaiah Battle og Darrell Williams sad ude mandag. Heller intet yderligere nyt her.

Videoer:

Der afholdes endnu en åben træning i disse timer, og så lukker Rams offentligheden ude under de kommende forberedelser til årets første preseasonkamp mod Dallas Cowboys. Den spilles som bekendt natten til søndag, dansk tid.

DT #99 Aaron Donald (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)
DT #99 Aaron Donald (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)

GO RAMS!

Comments are closed.