Training Camp Update 11/8

Training Camp Update 11/8

LB/S #26 Mark Barron (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)


Den sidste åbne træning før forberedelserne frem mod lørdagens første preseasonkamp bød ikke på særligt meget nyt. Dog er der på den officielle side et par spændende interviews om mindsettet frem mod kampen samt reaktioner på første afsnit af Hard Knocks (som jeg stadig har til gode at se). Dem har jeg linket til her i bunden, som jeg plejer.

Der var god intensitet på træningsbanen, og spillerne er klar til at komme ud og spille noget rigtig football mod et andet mandskab, vise hvad de kan og kæmpe for deres chance.

Jeg glæder mig virkelig til at se første preseasonkamp! Især Goff, selvfølgelig, samt de andre rookies – Higbee, Thomas og Cooper. Positionskampene i secondary bliver også spændende at følge.

MLB #52 Alec Ogletree photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)
MLB #52 Alec Ogletree photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)

Jeg skriver måske en lille mini-optakt i morgen, hvis jeg får tid, og lidt takeaways i løbet af søndagen.

Videos:

GO RAMS

Comments are closed.