Preseason Week 1: Rams vs. Cowboys

Preseason Week 1: Rams vs. Cowboys

Los Angeles Rams (0-0) vs. Dallas Cowboys (0-0) d. 14. august kl. 02:00


(Photo credit: Kirby Lee / USA TODAY Sports)

Ventetiden er ovre, og endelig er det blevet tid til første NFL-snap i Los Angeles Memorial Coliseum! Los Angeles Rams tager kl. 02:00 i nat dansk tid imod Dallas Cowboys på deres nye midlertige hjemmebane, med den rige historie, i 2016-sæsonens første preseason-opgør. Den første NFL-kamp spillet i L.A. i 7902 dage! Der forventes potentielt over 90.000 tilskuere til Rams’ længe ventede hjemkomst, i byen hvor de spillede 49 sæsoner fra 1946-1994 – og hvor de indtil 1979 netop spillede med netop The Coliseum som hjemmebane.

Ja, det ér stort det her!

En ny begyndelse; en ny æra for vores Rams, som vi fans har fulgt i tykt og (mest) tyndt de sidste mange år i St. Louis.

Meeen, det er jo blot en preseason-kamp – og tæller derfor ikke rigtig. Resultatet er uvæsentligt, og mange af de spillere der får mest spilletid i aften, er dømt til at blive cuttet inden sæsonstart. Alligevel ser jeg virkelig frem til nattens opgør, for der er meget at holde øje med ifht. Rams’ kommende sæson og nære fremtid i deres nye rammer.

Først og fremmest er der jo førstevalget i årets draft, QB Jared Goff. Jeg glæder mig ustyrligt til at se Goff i hornene til hans første aktioner i NFL. Hvordan håndterer han presset; kan han komme ordentligt ind og ud af huddlen, fungere under center og overskue banen, når hastigheden uundgåeligt skrues endnu et hak i vejret? Goff er stadig ikke klar til at starte i NFL, men hvor tæt er han? Hvor langt er han nået i processen? Det bliver spændende at holde øje med! Starter Case Keenum får efter sigende omkring 15 snaps, hvorefter Goff kommer på banen i ca. to quarters. Så vi får rig mulighed for at se Rams’ næste franchise quarterback an.

QB #16 Jared Goff (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)
QB #16 Jared Goff (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)

Derudover vil jeg især holde øje med nogle af de andre rookies. Især på offense glæder jeg mig til at se TE Tyler Higbee og WRs Pharoh Cooper og Mike Thomas. Men også de øvrige unge receiveres kamp om pladserne bliver spændende at følge. Kan UDFAs Duke Williams og Nelson Spruce bidrage som på træningsbanen? Er Bradley Marquez klar til en større rolle i angrebet? Er det året, hvor WR Brian Quick endelig slår igennem?

På defense bliver det spændende at holde øje med cornerbackpositionen. Lige nu er starter positionen modsat Trumaine Johnson up-for-grabs: det er en tre-mands konkurrence om dén, samt nickelback-rollen, mellem E.J. Gaines, Lamarcus Joyner og den nye mand Coty Sensabaugh fra Titans, men også Marcus Roberson hænger på. Gaines kommer dog nok ikke på banen i aften pga. en hammy.

CB #20 Lamarcus Joyner (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)
CB #20 Lamarcus Joyner (photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)

Også på safety-positionen er der spørgsmålstegn. T.J. McDonald mistede starterpositionen på SS (i hvert fald på papiret) pga. sin DUI i foråret, og lige nu er det Maurice Alexander der er udnævnt som starter i aften. Og Cody Davis starter som FS. Det er dog en anden kombination, end den der fortrinsvist er blevet brugt til træning. Her har T.J. startet på førsteholdet med Alexander rykket over som startende FS. Hvor lang tid går der, før McDonald har spillet sig ud af Fishers doghouse? Vil veteranerne Janoris Jenkins, James Laurinaitis, Chris Long og Rodney McLeod kunne erstattes af spillere på holdet, eller vil tabet alt andet lige gøre forsvaret ringere?

Som skrevet i starten er det ikke resultatet der er vigtigt i aften. Jeff Fishers tilgang til preseason, og i særdeleshed den første kamp, er som sædvanlig at fokusere på detaljerne og teknikken. Hvordan takles og blokeres der individuelt og som hold? Hvordan klarer den enkelte sig i mand mod mand situationer? Hvordan er kommunikationen? Kender den enkelte sin rolle og sit ansvarsområde? Hvor disciplineret er de forskellige faser af spillet?

Fisher koncentrerer sig traditionelt om sit eget hold i preseason, og der er i forberedelsesfasen ikke gået i dybden med at studere modstanderen. Spilkaldene plejer at bestå af standart spil og -formationer, uden de store krøller, på både offense og defense. Hvordan den enkelte klarer sig ifht. sine assignments og match-ups er altså vigtigere end sejre og statistikker i disse opgør.

Jeg håber på en velspillet kamp uden for mange store fejl, og krydser fingre for, at vi undgår alvorlige skader til startere og vigtige rollespillere!

WR #81 D'haquille 'Duke' Williams (photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
WR #81 D’haquille ‘Duke’ Williams (photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

Kl. 2 i nat sidder jeg klar foran Game Pass og twitter i min nye #94 jersey med en Corona Extra i hånden – Official Cerveza of the Los Angeles Rams.😀 Årets første Los Angeles Rams kamp fløjtes i gang – og jeg glæder mig!

GO RAMS!

Comments are closed.