Preseason Week 2: Rams vs. Chiefs

Preseason Week 2: Rams vs. Chiefs

Los Angeles Rams (1-0) vs. Kansas City Chiefs (0-1) d. 21. aug. kl. 03:00


(Photo credit: Keith Birmingham / Pasadena Star-News)

Herunder følger en kort optakt til nattens preseasonkamp mod Kansas City Chiefs samt lidt godbidder fra ugens training camp, som jeg ikke har haft tid til at skrive om.

Los Angeles Rams tager i deres anden preseasonkamp imod deres tidligere naboer i Missouri, Kansas City Chiefs, på deres nye hjemmebane The Coliseum, som tog sig rigtig godt ud som ramme for NFL-football i sidste uges debut i L.A.

Den spændende sejr over Cowboys i Rams’ første kamp tilbage i L.A. viste masser af positive takter, men vi så også, at der stadig er en masse at arbejde på frem mod sæsonstarten d. 13. september.

Jeg vil fx gerne i nat se et forbedret startende forsvar. Både i secondary mod kast, men også løbeforsvaret skulle gerne blive bedre, end vi så i sidste uge. CB E.J. Gaines har trænet lidt med på førsteholdet i denne uge. Kommer han tilbage i den form han var i inden sin skade i training camp sidste år, kunne han være lige præcis den brik Rams mangler i secondary. Han gør formentlig comeback til fodboldbanen i løbet af nattens kamp, hvilket jeg glæder mig til at se.

CB #33 E.J. Gaines (photo credit: www.profootballfocus.com)
CB #33 E.J. Gaines (photo credit: www.profootballfocus.com)

QB Case Keenum starter igen for Rams, men vi får også rookie QB Jared Goff at se ret tidligt. Ifølge Jeff Fisher giver de ham i 1-2 serier sammen med de startende o-linemen og receivere. Sidste uge blev Goffs spilletid jo afkortet væsentligt pga. ømhed i venstre skulder efter et hit. Det var ikke noget alvorligt, og han var tilbage på træningsbanen igen allerede mandag. Goff har således gennem hele ugen også fået tid med førsteholdet, og så efter sigende rigtig god ud i onsdags. Jeg glæder mig til at se ham få mere spilletid end mod Cowboys (efter planen spiller han et stykke ind i tredje quarter). Det giver ham bedre mulighed for at komme ind i en rytme og få en mængde værdifuld erfaring mod et rigtig godt NFL-defense.

QB #16 Jared Goff (Keith Birmingham / Pasadena Star-News)
QB #16 Jared Goff (Keith Birmingham / Pasadena Star-News)

Så skal vi også se HB Todd Gurley for første gang i år! Han kommer på banen en smule til at starte med, men får nok ikke meget mere end et par carries, før HB Benny Cunningham tager over.

HB #30 Todd Gurley (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
HB #30 Todd Gurley (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

Rookie TE Temarrick Hemingway har haft et par rigtig gode dage i campen, og har en rigtig god connection med Goff. Hemingway greb ingen bolde i sidste uge, men den anden rookie tight end, Tyler Higbee – der greb 5 bolde for 49 yards mod Cowboys – har været ude det meste af ugen med influenza, og kommer nok ikke på banen i nat. Det giver Hemingway en chance for at få mere spilletid, og vise hvad han kan.

LT Greg Robinson havde en god kamp i sidste uge og ser forbedret ud, selvom han stadig vejer lidt mere end ønsket. Som den vigtigste brik på den offensive linje er det essentielt, at Robinson til stadighed forbedrer sig og spiller mere konsistent, så han endelig kan leve op til sin høje draft-status.

Rams skal møde et godt Chiefs mandskab, der sluttede sidste regulære sæson af med 10 sejre i træk. Det resulterede i en playoff-deltagelse, hvor de vandt wild card runden over Texans, men tabte divisionsrunden til Patriots.

Chiefs’ head coach Andy Reid kører et West Coast angreb med den solide QB Alex Smith bag center (som Goff ofte sammenlignes med), men sætter også stor værdi i at løbe bolden rigtig godt. Det bliver en god test! Rams’ startende quarterback sidste år, Nick Foles, er jo i øvrigt for et par uger siden netop blevet genforenet med sin gamle head coach Andy Reid i Kansas City. Reid draftede Foles, da han var head coach for Eagles, og har nu givet Foles muligheden for at kæmpe for en backup rolle. Det skal nok blive sjovt at se ham på modstanderens side. Det kunne være ekstra fedt, hvis Rams intercepter ham et par gange  😉 

Stjernen fra sidste uge, UDFA rookie WR Nelson Spruce, er jo allerede dømt ude de næste par uger med en knæskade, så det giver nogle af de andre unge receivere muligheden for at steppe op. Jeg vil fx gerne se mere til Duke Williams i nattens kamp.

LT Isaiah Battle var ellers lige kommet tilbage på træningsbanen i mandags, men fik hurtigt problemer med sit ene knæ, og spiller ikke i nattens opgør.

HB Aaron Green er lidt småskadet, og det er tvivlsomt, om han får spilletid.

RE Robert Quinn kommer ikke på banen. Han har haft fri for at heppe på sin søster til OL i Rio, så han har misset forberedelserne. Han skulle være på banen i næste kamp.

S Brian Randolph er blevet placeret på injured reserve, og man har til gengæld hentet en direkte erstatning ind på holdet i ugens løb: den 6’1’’ høje, 206lbs tunge safety Michael Caputo (#27). En undrafted free agent fra Wisconsin.

S #27 Michael Caputa (Photo credit: Jeff Hanisch / USA TODAY Sports)
S #27 Michael Caputa (Photo credit: Jeff Hanisch / USA TODAY Sports)

Det er jo blot preseason, men jeg håber stadig, at vi ser et bedre defense, lidt mere fra Jared Goff, samt flere gode individuelle præstationer fra både startere og de roster-bubble spillere der kæmper om pladserne.

(Photo credit: Keith Birmingham / Pasadena Star-News)
(Photo credit: Keith Birmingham / Pasadena Star-News)

GO RAMS!

Comments are closed.