Recap Preseason Week 2

Recap Preseason Week 2

Rams 21, Chiefs 20


(Photo credit: www.therams.com)

Los Angeles Rams vandt deres anden preseasonkamp i The Coliseum mod Kansas City Chiefs, i en kamp der dog ikke havde helt samme intensitet som den første; Chiefs var meget boldbesiddende, og begge mandskaber spillede ret kedelig offensiv football.

Der var som forventet i sådan en preseasonkamp både plads til gode præstationer samt mindre gode. Herunder følger nogle af mine observationer fra kampen:

Det startende forsvar begyndte hvor de slap i sidste uge; dvs. ikke imponerende… Chiefs havde succes under et meget langt første drive, der endte i et TD, hvor Rams ikke fik ordentlig pres på QB Alex Smith, og secondary ikke formåede at få forsvaret af banen.

På Rams’ startende angreb fik vi herefter HB Todd Gurley at se for første gang i år! Han havde et super godt første drive, der endte i 4car/20yds inklusive et hårdt løbet 3 yds touchdown. Før de syv points så QB Case Keenum igen fornuftig ud. Han gik efter WR Kenny Britt med det samme med bl.a. en god 20 yarder samt en dyb bold, der trak en pass interference penalty. Tre Gurley-løb og et ekstrapoint senere var Rams’ første 7 points altså på tavlen.

HB #30 Todd Gurley photo credit: www.therams.com)
HB #30 Todd Gurley (photo credit: www.therams.com)

På næste defensive serie vågnede Rams endelig op, og især på baggrund af fantastisk spil af DT Aaron Donald måtte Chiefs hurtigt punte bolden væk.

Næste serie var et 10 play, 79 yard drive, hvor Keenum og Co. igen viste gode takter. HB Benny Cunningham løb rigtig godt, og ser som i sidste uge forbedret ud som runningback. Rookie WR Pharoh Cooper havde et tidligt drop og et par tvivlsomme returns, men endte andet drive med et godt atletisk TD på en quick out. Så er rookie’en i gang!

WR #10 Pharoh Cooper fejrer karrierens første TD photo credit: www.therams.com)
WR #10 Pharoh Cooper fejrer karrierens første TD (photo credit: www.therams.com)

Det startende angreb fortsatte altså succes’en fra sidste uge, og satte 14 points på tavlen på de to første drives. Bestemt godkendt!

Den startende offensive linje spillede endnu en rigtig god kamp, hvilket lover godt for den kommende sæson, hvis altså Rams kan undgå nogle af de skader, linjen de sidste år har været plaget af.

Chiefs fik herefter endnu et TD efter endnu et langt drive, hvor CB Trumaine Johnson bl.a. blev slået i mand-mod-mand coverage.

Og så blev det rookie QB Jared Goffs tur med starterne. Det begyndte desværre nogenlunde lige så ringe som i sidste uge. Goff blev dog absolut heller ikke hjulpet af de øvrige spillere. WR Brian Quick tabte fx en god bold til at starte med. Quick havde i det hele taget ikke en imponerende kamp. Han fik ellers rigtig meget spilletid, men formåede blot at hive 2 af de mange kast i hans retning ind for 27 yards.

Goff falder så over sin egen mand på andet snap, og fumbler bolden væk. Det er tydeligt, at tryghedsniveauet og selvtilliden endnu ikke er, hvor den skal være. Der er ikke noget i vejen med Goffs kast (omend han ikke var så præcis som i sidste uge), det er det mentale aspekt, der skal udvikles. Det går stadig for hurtigt for ham, og han er tydeligvis stadig noget bagefter Keenum i kampen om starterpositionen.

Den næste defensive serie var derimod god, selvom det var Rams’ backups mod Chiefs startere. Efter et sack af DT Cam Thomas blev det blot til 3 points til Kansas City.

De fleste af starterne var stadig inde på næste Goff-drive, der dog ikke var meget bedre end det første. Goff ramte dog Quick på en slant, og HB Malcolm Brown havde et par gode løb. Men på 3. og 4 blev Goff presset ud af lommen, og han kunne ikke finde en åben mand, så han blev tacklet da han ville kaste bolden væk, og fumblede out-of-bounds, så Rams måtte punte.

Så kom QB Nick Foles ind for Chiefs. Han havde en høj completion-procent kampen igennem, og ledte Chiefs på flere meget lange drives. Han kastede dog stort set kun check downs, screens og korte passes. Det blev til endnu et field goal inden halvlegen, bl.a. på baggrund af alt for mange Rams penalties.

På grund af Chiefs kontrol med klokken, og deres mange lange offensive drives, fik Jared Goff resten af kampen til at prøve at få bygget selvtilliden lidt op og komme ind i en rytme. Efter et langt og kedeligt tredje quarter fik han endelig succes i starten af fjerde, hvor Goff ledte et rigtig fint 67 yard drive, der endte med et 10 yard TD pass til HB Malcolm Brown, der i det hele taget havde endnu en rigtig flot kamp (12car/68yds, 2rec/17, 1TD).

Jared Goff orkestrerede altså et fint Rams comeback, der gav Rams sejren. Han endte med fornuftige 8/12 for 82 yds og et TD, men så ret usikker ud til at starte med. Han modtog dog som sagt heller ikke meget hjælp fra resten af offense, der havde flere dropped passes, dumme penalties på linjen, et dårligt snap-exchange mellem ham og backup center Eric Kush og så videre. Det er stadig meget tidligt i karrieren for Goff (tidligere Rams førsterunde QB Sam Bradford havde vist også først sin første rigtig gode kamp i tredje preseasonopgør), så det er naturligvis endnu alt for tidligt at gå i panik. Det var fx godt at se ham komme fint tilbage efter den dårlige start, og de mange reps er givetvis vigtige for hans udvikling. Vi skal dog nok ikke forvente, at Goff kommer til at starte sæsonen fra dag 1.

Alle Goffs kast fra kampen kan ses her.

QB #16 Jared Goff har det svært i starten af kampen, men slutter fint af (photo credit: www.therams.com)
QB #16 Jared Goff har det svært i starten af kampen, men slutter fint af (photo credit: www.therams.com)

CB Lamarcus Joyner imponerede heller ikke i denne kamp. Han var ansvarlig for et slemt busted coverage, og blev endda også smidt ud, efter at han kom i klammeri med Chiefs WR Jeremy Maclin…

Til gengæld spillede CB Troy Hill en rigtig fin kamp, og så var CB E.J. Gaines tilbage, og havde en rigtig god comeback-kamp, med flere gode tacklinger og fine aktioner i coverage.

Der var ikke mange skader i løbet af kampen, men WR Bradley Marquez måtte hjælpes af banen i starten af anden halvleg. Det så ikke for godt ud. Der er sandsynligvis tale om en alvorlig ankelskade, men resultatet af MRI-scanningen er endnu ikke offentlig kendt.

DE/DT Ethan Westbrooks udgik også med en skade – dog kunne han selv gå fra banen, og det lyder ikke alvorligt.

DE Ian Seau spillede igen en fin kamp. Det gjorde OLB Cory Littleton efter min vurdering også.

DE Quinton Coples viste rigtig gode takter med et sack og 2 forced fumbles. Dog stod han også for et par off-side penalties.

I fraværet af TE Tyler Higbee fik Temarrick Hemingway som ventet flere muligheder. Han så udmærket ud, men det blev blot til et enkelt catch for 26 yards fra Goff.

CB Michael Jordan havde et par gode pass breakups på tredje og fjerde down til allersidst, der resulterede i at Rams fik bolden, og Goff kunne stille op i victory formation.

En små-kedelig kamp med mange fejl fra begge hold endte med en sejr til L.A. Rams, der på trods af blandet spil i alle faser nu er ubesejrede på deres nye midlertidige hjemmebane.

WR #18 Kenny Britt (photo credit: www.thrams.com)
WR #18 Kenny Britt (photo credit: www.thrams.com)

Næste lørdag går turen så til Mile High Stadium i Colorado, hvor Rams skal møde Super Bowl mestrene Denver Broncos i deres tredje preseasonkamp. Det bliver i øvrigt sidste chance for nogle af de unge spillere, da holdene tirsdag d. 30. august skal cutte rosteren fra 90 til 75 spillere.

Videoer
Comments are closed.