RT Rob Havenstein aktiveret

RT Rob Havenstein aktiveret

RT #79 Rob Havenstein (photo credit: Kirby Lee / USA TODAY Sports)


Rob Havenstein rejste med holdet til Denver frem mod tredje preseasonkamp, der spilles kl. 03:00 natten til søndag dansk tid. Han har ellers døjet med en læg-/fodskade, men er altså netop blevet aktiveret fra PUP-listen!

Det er gode nyheder på skadesfronten!

Det bliver dog interessant at se, når og hvis man vælger at skifte ud på den startende offensive linje, der ellers i nuværende konstellation (med Rodger Saffold på Havensteins plads og Cody Wichmann som LG) har gjort det rigtig fornuftigt. Glider 2. rundevalget Havenstein, der havde en ganske god rookie-sæson sidste år, bare sådan lige tilbage i lineup’en, eller starter man sæsonen med det nuværende personel?

Comments are closed.