Preseason Week 3: Rams @ Broncos

Preseason Week 3: Rams @ Broncos

Los Angeles Rams (2-0) @ Denver Broncos (1-1) d. 28. aug. kl. 03:00


WR #11 Tavon Austin (photo credit: Aaron Ontiveroz / The Denver Post)

Los Angeles Rams har vundet deres første to hjemmebanekampe i The Coliseum, men rejser i denne uge til Colorado for at spille deres tredje preseasonkamp mod Super Bowl mestrene Denver Broncos på Sports Authority Field at Mile High.

Rams er on-the-road de næste tre uger, og vender dermed først tilbage til The Coliseum i uge 2 af den regulære sæson, hvor Seahawks jo kommer til byen.

Her i tredje preseasonkamp vil man ofte give lidt mere tid til starterne. Det er også tilfældet hos Rams, hvor vi kan forvente at mange af starterne kommer til at spille det meste af første halvleg. Der er dog visse undtagelser: QB Case Keenum er udset et par serier mere, end han har fået de sidste to kampe – altså i alt måske 4-5 serier – men han kommer ikke til at spille hele første halvleg. QB Jared Goff kommer herefter på banen sammen med mange af starterne, og han vil igen få en del spilletid. Dog vil head coach Jeff Fisher også gerne se lidt mere til tredjemanden Sean Mannion i denne kamp, så Goff spiller formentlig ikke kampen ud, som han gjorde i sidste uge.

HB #30 Todd Gurley (Photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)
HB #30 Todd Gurley (Photo credit: Ric Tapia / www.therams.com)

Fisher var rigtig godt tilfreds med, hvad han så fra HB Todd Gurley mod Kansas City, så det er usikkert hvorvidt han overhovedet kommer på banen i nat. Man er meget påpasselig med Gurley – af åbenlyse årsager – og vil ikke risikere en skade til Rams’ vigtigste brik på angrebet.

DT Aaron Donald er en anden spiller, vi naturligvis ikke skal forvente at se en hel halvleg.

Forsvarsmæssigt skal vi til gengæld for første gang se lidt til pro-bowler RE Robert Quinn, der sandsynligvis får et par serier. Efter et skadesplaget 2015 er han nu endelig kommet sig helt over sin ryg-operation, og er klar til at fortsætte sin dominans som en af ligaens bedste pass-rushers. Lad os krydse fingre for at han kan komme tilbage til samme niveau som før skaden! DC Gregg Williams er ikke bleg for at sætte luftige ord på Quinns talenter. Han beskriver fx i interviewet her (ved 3 min. mærket), at almindelige NFL pass-rushers generelt er 9 yards om at komme rundt om sin block; at de gode runder hjørnet ved 8 yards; og at en Pro Bowl defensive end kan gøre det på 7 – Robert Quinn runder ofte hjørnet og er på vej efter quarterbacken efter blot 4-5-6 yards! … Jeg glæder mig til at se ham tilbage på banen, og ser frem til en stor sæson fra hans side, hvor han forhåbentlig er blevet sin skade helt kvit.

RE #94 Robert Quinn (Photo credit: Dilip Vishwanat / Getty Images)
RE #94 Robert Quinn (Photo credit: Dilip Vishwanat / Getty Images)

Så glæder jeg mig desuden til at se rookie TE Tyler Higbee igen. Han var ude i sidste uge pga. sygdom, men har altså trænet med hele denne uge. Kan han bygge videre på sin gode camp og sin gode præstation fra første preseasonkamp?

Denne kamp bliver den sidste chance, for mange af de unge spillere på kanten af rosteren, for at imponere trænerstaben og vise dem, at de hører til og fortjener en chance mere. Senest på tirsdag skal hvert NFL-hold nemlig skære deres roster ned for første gang, fra 90 til de 75 de må stille med til sidste preseasonkamp. Det bliver spændende at følge, hvem der klarer det første cut – ikke mindst når vi får processen dokumenteret i HBO-serien Hard Knocks efterfølgende.

(Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
(Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

Efter en første kamp hvor Rams blot havde to penalties, var vi mod Chiefs vidne til en meget mere udisciplineret indsats, hvor Rams stod for 9 gule flag – mange af dem pre-snap penalties på begge sider af bolden. Det er derfor et fokuspunkt frem mod Broncos-kampen.

Denver er forsvarende Super Bowl mestre, og stiller med et elite-forsvar under ledelse af defensive coordinator Wade Phillips, der nok skal udfordre Rams’ O-lines, runningbacks og quarterbacks. Selvom Broncos mistede DT Malik Jackson (til Jaguars) og ILB Danny Trevathan (til Bears) i free agency, er det stadig et formidabelt forsvar (selvfølgelig med OLB Von Miller som den store stjerne), og det kommer til at blive en rigtig god test for L.A.-angrebet.

Siden Super Bowl ser Broncos på angrebet dog noget anderledes ud. Quarterback-positionen er uafklaret, efter at Peyton Manning pensionerede sig selv, og Brock Osweiler valgte at rykke til Texans i offseason. Andenårsspilleren Trevor Siemian står til at få starten med Mark Sanchez som andenmand. Men vi skal også nok få en del at se til den store 6’7’’ rookie QB Paxton Lynch, som Broncos valgte med 26. pick i årets draft. Han blev i predraft-processen ofte spået til at lande i L.A., før Rams tradede sig til førstevalget med Titans.

Broncos QB #12 Paxton Lynch (Photo credit: Dustin Bradford / Getty Images)
Broncos QB #12 Paxton Lynch (Photo credit: Dustin Bradford / Getty Images)

Som jeg skrev i updaten igår, er RT Rob Havenstein rejst med holdet til Colorado. Han bestod her diverse fysiske prøver med lægestaben, og er derfor blevet aktiveret fra PUP-listen. Det er dog ikke sandsynligt, at han kommer på banen i nat, men det betyder, at han er tæt på igen at kunne bidrage, og må deltage på træningsbanen i næste uge.

LT Isaiah Battle skulle være blevet klar til at få noget spilletid for første gang i denne preseason. Han har døjet med flere skader efter hinanden, så denne kamp er vigtig for ham, hvis han skal holde fast i en plads på holdet.

Som i sidste uge vil jeg i denne omgang også især gerne se en løbende udvikling hos Jared Goff, samt at det startende forsvar snart træder i karakter.

GO RAMS!

Comments are closed.