DT Cam Thomas tilbage på rosteren

DT Cam Thomas tilbage på rosteren

(Photo credit: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports)


Ifølge Cam Thomas’ agent på twitter, skriver han imorgen igen kontrakt med Rams efter at være blevet cuttet i lørdags. Da han efter min overbevisning på grund af sin erfaring ikke er kvalificeret til practice squad, må det betyde, at det er til den aktive 53-mands roster. Normalt er et sådan move for at spare dollars på en veterans kontrakt. Husk fx Jo-Lonn Dunbar for et par år siden. Det er til gengæld lidt usædvanligt, når man som Cam Thomas fik en kontrakt for få måneder siden.

Intet er officielt endnu, og kontrakten ikke underskrevet, hvorfor der heller ikke er noget nyt ude om, hvem der må vige pladsen.

Fisher nævner desuden i sit pressemøde efter lørdagens cuts, at rosteren ikke er komplet, og at der vil ske flere moves inden den første kamp om en uge. Han holder bl.a. interessant nok døren vidt åben for, at også OLB Akeem Ayers kan vende tilbage inden længe.

[OPDATERET]

OL David Arkin måtte vige pladsen for Thomas på rosteren. Ayers har signet med Colts, så han kommer ikke tilbage på holdet.

Comments are closed.