Rams signer CB Steve Williams

Rams signer CB Steve Williams

CB Steve Williams (photo credit: Chris Humphreys / USA TODAY Sports)


Rams har her få dage inden sæsonpremieren signet tidligere Chargers cornerback Steve Williams (5’10”, 185lbs) til rosteren. 5. rundevalget fra 2013-draften blev fritstillet i denne uge, men spillede i 13 kampe sidste år, 2 fra start, med ialt 19 tacklinger, 1 sack, 5 deflections, 2 interceptions, 2 forced fumbles og 1 fumble recovery. Han havde især en fantastisk kamp mod Broncos i Januar, hvor han både fik en interception, et sack og to forced fumbles. En ung spiller med erfaring der tilføjer dybde til en tynd secondary.

For at gøre plads har Rams fristillet UDFA OLB Nicholas Grigsby, som til gengæld sandsynligvis får en plads på practice squad.

Her har Rams også lavet en anden rokering, idet OL David Arkin, som blev cuttet for at gøre plads til DT Cam Thomas, er hentet ind, og HB Terrence Magee er røget ud.

Comments are closed.