Skadesrapport uge 4

Skadesrapport uge 4

Ugens skadesrapport (image source).


Frem mod ugens svære divisionsbrag mod Arizona Cardinals er WRs Pharoh Cooper og Nelson Spruce endelig blevet deres skader helt kvit, og er klar til at få deres NFL debut! Cooper skulle glide direkte ind som startende slot receiver, og kan forhåbentlig blive en faktor med det samme, i et angreb der har haft svært ved at konvertere tredje downs. Hvor stor en rolle Spruce tildeles, hvis man aktiverer ham til kampen, er for tidligt at svare på.

CB E.J. Gaines spiller også sin første kamp siden sin fremragende rookie-sæson i 2014, og vil sandsynligvis glide ind som startende corner modsat Trumaine Johnson.

WR Tavon Austin har døjet med en mindre skulderskade efter Buccaneers-kampen, men trænede fuldt med fredag. Han skal nok blive klar!

WR Kenny Britt dukkede op på skadesrapporten i går, og var under træning begrænset af en lårskade. Godt at man så lige har fået et par andre receivere klar, i tilfælde af at han ikke er 100%.

CB Lamarcus Joyner er questionable med sin brækkede tå. Det er dog ikke anderledes end de sidste par uger, så han skal nok spille med maksimal intensitet, som han plejer.

DT Dominique Easley har været syg, men trænede fuldt med fredag.

LE William Hayes er eneste rigtige bekymring. Han udgik tidligt mod Buccaneers med en ankelskade, prøvede uden held at komme tilbage, har ikke trænet med hele ugen og er officielt doubtful. Det kommer til at være en game-time-decision, men jeg forventer at vi skal regne med at se en kombination af Eugene Sims og Ethan Westbrooks på positionen mod Cardinals.

Comments are closed.