Preview Week 4: Rams @ Cardinals

Preview Week 4: Rams @ Cardinals

Los Angeles Rams (2-1) @ Arizona Cardinals (1-2) d. 1. okt. 2016 kl. 22:25


HB #30 Todd Gurleys breakout kamp sidste sæson (photo credit: Christian Petersen / Getty Images)

Indledning:

I denne 4. spilleuge møder Los Angeles Rams divisionsrivalerne fra Arizona Cardinals for første gang i år. Rams er taget på besøg i ørkenen, og skal forsøge at hive en sejr hjem fra det smukke University of Phoenix Stadium i Glendale, Arizona.

Cardinals er startet lidt sløvt i år, og har således blot vundet én af sæsonens første tre kampe. De tabte til Patriots i debut’en, vandt derpå ganske komfortabelt over Buccaneers men tabte så i sidste uge overraskende stort over Buffalo Bills. Dermed er de lige nu på sidstepladsen i NFC West.

Stillingen i NFC West efter 3 spilleuger
Stillingen i NFC West efter 3 spilleuger

Rams kommer fra en meget lang kamp i Tampa, som de formåede at vinde til sidst, og har nu for første gang i 10 år vundet to af deres første tre kampe. Da Rams vandt over Seahawks i uge to, ligger de lige nu øverst i divisionen!

Rams vandt det første opgør over Cardinals sidste sæson i en tæt udebanekamp, men faldt derefter totalt sammen i en røvfuld af en re-match i december. De plejer dog at matche godt op mod deres divisionsrivaler – lad os håbe, det også er tilfældet i aften mod et stærkt Arizona mandskab.

Ugens opgør:

Kendskabet mellem Rams og Cardinals er stort. De møder hinanden to gange årligt, og sidste år startede Rams altså med at tage en sejr i ørkenen i Todd Gurleys breakout kamp. En gentagelse af den succes ville ikke være dårligt!

Cardinals’ angreb ledes af to garvede veteraner. Det er stadig 36-årige Carson Palmer der opererer i lommen som quarterback. Han er dog ikke kommet helt så godt fra start, som vi er vant til. Især hans kemi med de receivere der ikke hedder Larry Fitzgerald, har indtil nu slet ikke været så god som den plejer. I sidste uge mod Bills kastede Palmer således ukarakteristisk fire interceptions i fjerde quarter. Rams skal med deres blitzes og heftigt pres fra den defensive linje forsøge at fremtvinge lignende fejl fra Palmer i aften.

Den 33-årige kommende Hall of Fame wide receiver Larry Fitzgerald, der er i sit 13. år hos Cardinals, er stadig ekstremt velspillende. 20 receptions for 218 yards og 3 touchdowns er det allerede blevet til i år for Fitzgerald.

WR #11 Larry Fitzgerald Christian Petersen / Getty Images)
WR #11 Larry Fitzgerald (photo credit: Christian Petersen / Getty Images)

Cardinals har godt talent på de øvrige receiver-positioner, men de er altså som sagt ikke helt kommet op i gear endnu. Michael Floyd (9rec/134yds, 1TD), John Brown (8rec/92yds) og Jaron Brown (6rec/145yds, 1TD) har dog tidligere alle tre vist sig som gode våben i det dybe passing-spil.

På jorden er den dygtige andenårsspiller HB David Johnson (47att, 217yds, 3TDs), der er arbejdshesten. Han er også dygtig pass-catcher, og har hevet 10 bolde ind for 169 yards i sæsonens første tre kampe.

Selvom det har været op og ned for Cardinals indtil nu, står Rams’ forsvar altså overfor en stor opgave, og de skal finde mere af dét gode spil frem, vi så mod eksempelvis Seahawks. Som sædvanlig skal succes’erne findes ved at minimere løbet og få en masse pres til at hagle ned over quarterbacken, så de defensive backs får optimale arbejdsbetingelser.

Rams fik en smule gang i angrebet mod Buccaneers, men Cardinals stiller med et på papiret noget bedre forsvar, som kan komme til at give Rams’ offense store udfordringer. Bills løb dog for over 200 yards mod dem i sidste uge, og selvom mange af dem kom fra den mobile quarterback Tyrod Taylor (i et ‘option’ system som Rams ikke kan mønstre med Case Keenum bag center), havde HB LeSean McCoy også god succes med 110 yards og to TDs. Rams’ HB Todd Gurley fik lidt flere muligheder i sidste uge, og kvitterede med to touchdowns, men han mangler altså stadig at breake en rigtig god kamp i år. Hans YPC er stadig blot elendige 2.9 yards, og det ville hjælpe gevaldigt på hele angrebets muligheder, hvis han omsider kan få noget plads i løbespillet og forbedre den statistik væsentligt.

HB #30 Todd Gurley photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
HB #30 Todd Gurley (photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

Men Cardinals er normalt meget svære at løbe mod, og vil med sikkerhed fokusere på at dæmme op for Gurley, som brændte dem for 146 yards i første opgør sidste år. Løbespillet er vigtigt for at fjerne presset fra den fysisk begrænsede QB Case Keenum samt Rams’ receivere mod en rigtig dygtig secondary, hvor blandt andre playmakerne CB Patrick Peterson, FS Tyrann Mathieu jo huserer sammen med tacklemaskinen SS Tony Jefferson.

På papiret er Cardinals, på trods af stillingen i NFC West lige nu, store favoritter, og det vil være et fantastisk resultat at komme hjem til L.A. med endnu en divisionssejr og en 3-1 record i bagagen! Lad os krydse fingre for, at Rams fortsætter den gode udvikling, og tager endnu et skridt i den rigtige retning i aften!

Skader, opstilling og transaktioner:

Rams’ aktuelle skadessituation kan som sædvanlig følges her:

Rams skadesrapport uge 4 image credit: www.therams.com)
Rams’ skadesrapport uge 4 (image credit: www.therams.com)

WRs Pharoh Cooper og Nelson Spruce er endelig blevet deres skader helt kvit, og er begge klar til at få deres NFL debut! Cooper skulle glide direkte ind som startende slot receiver, og kan forhåbentlig blive en faktor med det samme, i et angreb der har haft svært ved at konvertere tredje downs. Hvor stor en rolle Spruce tildeles, hvis man aktiverer ham til kampen, er for tidligt at svare på.

CB E.J. Gaines spiller også sin første kamp siden sin fremragende rookie-sæson i 2014, og vil sandsynligvis glide ind som startende corner modsat Trumaine Johnson.

WR Tavon Austin har døjet med en mindre skulderskade efter Buccaneers-kampen, men trænede fuldt med fredag. Han skal nok blive klar!

WR Kenny Britt dukkede op på skadesrapporten i fredags, og var under træningen begrænset af en lårskade. Det er godt, at man så lige har fået et par andre receivere klar, i tilfælde af at Britt ikke er 100%. Han er ligesom Austin questionable på skadesrapporten.

CB Lamarcus Joyner er også questionable med sin brækkede tå. Det er dog ikke anderledes end de sidste par uger, så han skal nok spille med maksimal intensitet, som han plejer.

DT Dominique Easley har været syg, men trænede fuldt med fredag.

LE William Hayes er eneste rigtige bekymring. Han udgik tidligt mod Buccaneers med en ankelskade, prøvede uden held at komme tilbage, har ikke trænet med hele ugen og er officielt doubtful. Det kommer til at være en game-time-decision, men jeg forventer, at vi skal regne med at se en kombination af Eugene Sims og Ethan Westbrooks på positionen mod Cardinals. Westbrooks spillede jo ganske fint som backup i søndags, og havde bl.a. et 77 yard fumble return touchdown efter en flot aktion af RE Robert Quinn, der slog bolden ud af hænderne på QB Jameis Winston.

Rams har i denne uge claimet den netop fritstillede safety Marqui Christian (5’10”, 196lbs) fra Midwestern State. Christian var Cardinals’ femterundevalg fra årets draft, og mon ikke man her håbede på, at kunne signe ham til deres egen practice squad.

Ny safety Marqui Christian (#41 for Rams) photo credit: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports)
Ny safety Marqui Christian (#41 for Rams) (photo credit: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports)

Det fik de altså ikke mulighed for i første omgang. Om Christian har en egentlig fremtid på holdet, eller om dette move mere er et udtryk for typiske inter-divisionelle drillerier, er dog endnu uvist.

Rams’ DB Isaiah Johnson, som ellers lige var blevet forfremmet fra practice squad, er blevet cuttet for at gøre plads til Christian.

Cardinals skadesrapport uge 4 image credit: www.azcardinals.com)
Cardinals’ skadesrapport uge 4 (image credit: www.azcardinals.com)

Cardinals skulle bl.a. gøre plads på rosteren til en ny punter, Ryan Quigley, da deres normale starter på positionen Drew Butler er ude med en læg-skade.

Også startende DT/DE Frostee Rucker er ude, og må erstattes af Rodney Gunter.

Backup CB Justin Bethel, SS Tyvon Branch og OLB Kareem Martin er questionable for Cardinals, men har alle tre trænet begrænset med i ugens løb.

Konklusion:

En spændende divisionskamp venter! Rams er klare underdogs, men kan de komme fra Arizona med tredje sejr på stribe, begynder mine ellers moderate forventninger til denne sæson at stige voldsomt!

photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
(Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

På trods af Rams’ to seneste arbejdssejre, og Cardinals’ seneste problemer, forventer jeg dog, at Rams får det svært på udebane i aften. Vinder de, vil det være en mindre sensation!

Dét tager vi dog gerne med!

GO RAMS!

Comments are closed.