Rams vinder 17-13 over Cardinals!

Rams vinder 17-13 over Cardinals!

CB #22 Trumaine Johnson fejrer en god interception i end zone (photo credit: www.facebook.com/Rams)


And just like that, the L.A. Rams are 3-1!

Endnu en udebanesejr – denne gang over divisionsrivalerne Arizona Cardinals på 17-13.

En meget mærkelig kamp, hvor Rams igen slet ikke kunne få gang i Gurley – i hvert fald ikke på jorden. I passing spillet fik han til gengæld flere muligheder med 5 receptions for 49 yards inkl. et flot one-hander på en tredje down, der var god for 33 yards. Men det var igen defense og special teams der må krediteres for sejren, selvom Keenum dog også viste sin vilje og toughness på flere spil, hvoraf et par rigtig gode aktioner desværre blev kaldt tilbage af penalties.

Cardinals var førende på stort set samtlige statistiske parametre – på nær de to vigtigste: turnovers og points. Rams forcede således hele 5 turnovers; 3 INTs og 2 fumbles.

WR Brian Quick blev helten på offense med 2 TDs, heraf en lang en i første quarter på 65 yards!

Fedt, fedt, fedt! Rams beholder førstepladsen i NFC West mindst en uge endnu!

 

2 thoughts on “Rams vinder 17-13 over Cardinals!

 1. I forhold til den manglende produktion fra Gurley, så tror jeg der er et par aspekter der er vigtige at holde sig for øje.

  1. O-line er bare ikke særlig god

  2. Kasteangrebet skræmmer ingen og som følge deraf, så bliver Boksen pakket med 8-9 mand. Det er ikke for sjov, at Gurley i snit bliver ramt første gang efter 0,80 yard og derefter kæmper sig til sit snit på ca. 3 yard. Det er umulige forhold for en RB, når kontakten sker så hurtigt tæt på LOS.

  3. Playcalling er ofte helt på månen. Rams kunne starte kampene med at true dybt med Britt og Austin. Start kampene med nogle dybe bomber efter PA. Bliver din en succes? Godt! Bliver de incomplete eller INT? Det er sgu også OK, da forsvaret bliver nød til at respektere den dybe bold.

  Rams har på ingen måde et godt angreb, men pt. går det lige pga. forsvarets fornuftige spil. Men det ringe angreb er også med til at gøre forsvaret spiller alt for meget og det trætter forsvaret – Det har vi set imod Bucs f.eks.

  Skal Rams gøre sig forhåbninger om PO skal Gurley igang og jeg tror et sted kunne være punkt 2+3.

  1. Jeg er meget enig i dine betragtninger. Især med pkt. 3 rammer du efter min mening hovedet på sømmet. Rams er nødt til at true med det dybe kast tidligt og ofte kampene igennem, for at Gurley kan få bedre arbejdsbetingelser. Man er i det hele taget for forudsigelig i play-call. Det ses tydeligst på tredje down, hvor man stort set altid vælger spil designet omkring first down markeren (eller endda underneath!). Det er let at forsvare – særligt hvis man ved at det kommer… Også her mener jeg, at man skal prøve at inddrage de mellemlange og de dybe kast, for at tage forsvaret på sengen. De har gjort det et par gange de sidste to kampe – og det har hovedsageligt været med succesfuldt resultat.

Comments are closed.

Comments are closed.