Fisher og Snead forlænget 2 år

Fisher og Snead forlænget 2 år

(Photo credit: VergeCampus)


[OPDATERET d. 5. dec.]

Det forlyder at aftalen angiveligt har været underskrevet siden engang i preseason. Hvornår den præcist er blevet underskrevet, ved man dog ikke, men aftalen kommer altså som en slags økonomisk “belønning” eller et “plaster på såret”, fordi Fisher skulle stå i spidsen for den svære proces, det har været at håndtere den komplekse flytning af holdet fra St. Louis til Los Angeles. Hvorfor og hvem der har lækket historien er uvist.

Head coach Jeff Fisher og general manager Les Snead har fået forlænget deres kontrakter med organisationen med yderligere 2 år.

Der kan angiveligt være en klausul i kontrakterne, så holdet kan annullere det sidste år, hvilket antyder at de ikke har så lang snor, og at der i næste sæson er pres på for at vinde – men det er stadig en mindre overraskelse, og en beslutning der bestemt ikke bliver populær i Los Angeles lige nu.
At en mand med Fishers track record kan få en kontraktforlængelse efter fem år med tabende sæsoner hos Rams, er da også en anelse uforståeligt. Manden har ikke været i playoff siden 2008! Og har blot taget sine hold til postseason 6 gange siden han blev head coach første gang i 1994!

Jeg håber virkelig, at Rams overrasker alt og alle næste år, og det viser sig at være den helt beslutning!

Jeg frygter dog, at vi blot bliver vidne til mere af den samme middelmådighed…

Fishers record: 173 sejre, 163 nederlag, 1 uafgjort…

Comments are closed.