Rams henter backup DT Tyrunn Walker

Rams henter backup DT Tyrunn Walker

Los Angeles Rams har signet den 27-årige free agent DT Tyrunn Walker, der forstærker dybden på den defensive linje.

Walker (6’3”, 310lbs) kom ind i ligaen som undrafted free agent for New Orleans Saints i 2012 efter at have spillet college football på universitetet i Tulsa. Han klarede mod alle odds cuttet til de 53, men fik dog ikke spilletid i sin rookie-sæson. I de følgende to sæsoner var Walker backup og fik spilletid i 23 kampe (en enkelt som starter), inden han i 2015 kom til Detroit Lions. Her startede han sæsonens fire første kampe, men måtte herefter placeres på injured reserve med et brækket ben. I sidste sæson blev det til 15 kampe, hvoraf de 8 var som starter.

Walker har skrabet 63 tacklinger, 3,5 sacks, 2 deflection, og en enkelt forced fumble sammen i sine fem sæsoner i ligaen.

Tyrunn Walker er ikke noget stort navn, og vil være ukendt for de fleste, men han har altså ganske god erfaring og har nu fået muligheden for at blive en god rotationsspiller i Los Angeles. Han må i hvert fald have gjort et godt indtryk på Rams’ nye defensive line coach Bill Johnson, der jo besad den samme stilling hos Saints, netop da Tyrunn Walker indledte karrieren dér.

(Photo credit: Jim Mone / Associated Press)

Comments are closed.