Tidligere Rams safety suspenderet

Tidligere Rams safety suspenderet

T.J. McDonald har været Rams’ startende strong safety de sidste fire sæsoner efter at være blevet valgt i 3. runde af 2013-draften. Han spillede college football hos USC og fik således lidt af en homecoming, da Rams sidste år flyttede til L.A., hvor de jo spiller midlertidigt på USC’s hjemmebane; Los Angeles Memorial Coliseum.

T.J. McDonald var en Jeff Fisher favorit, men en uafklaret DUI-sag har uden tvivl været hovedårsagen til, at McDonald som free agent stadig er arbejdsløs og ikke har været interessant for hverken Rams eller nogle af ligaens andre hold.

McDonald trådte nemlig gevaldigt i spinaten i sidste års offseason kort efter at han var kommet hjem til L.A. Han blev i maj taget med alkohol og stoffer i blodet under en vild køretur, der endte i et uheld. Det fik dog ingen konsekvens for McDonald og Rams sidste år, da sagen først er blevet endeligt afgjort nu. Ud over i første omgang en bøde, adskillige timers samfundstjeneste og tvungne afvænnings-programmer har ligaen nu også slået hårdt ned på den unge safety, der er blevet suspenderet i de første otte kampe af den kommende sæson.

Det er en rigtig ærgerlig sag for McDonald, der med nogle få dumme beslutninger lynhurtigt har afsporet en ellers lovende karriere godt og grundigt. Det betyder i øvrigt formentligt, at han denne offseason går glip af rigtig mange millioner dollars.

[OPDATERET d. 31/3]

T.J. McDonald har skrevet under på en ét-årig kontrakt med Miami Dolphins.

(Photo credit: Jonathan Dyer / USA TODAY Sports)

Comments are closed.