Ex-Bills slot-corner vender hjem til L.A.

Ex-Bills slot-corner vender hjem til L.A.

Rams har skrevet kontrakt med den tidligere Bills cornerback; 25-årige Nickell Robey-Coleman. Han har fire års erfaring, og er en habil slot-corner. Det fandt vi jo ud af ved selvsyn i uge fem i sidste sæson, hvor han interceptede to passes fra daværende Rams quarterback Case Keenum og oven i købet returnerede det ene til TD.

Nickell Robey-Coleman (5’7”, 169lbs) er tidligere USC-spiller, så han vender ligesom sin holdkammerat i Buffalo, WR Robert Woods, hjem til The Coliseum i den kommende sæson.

Robey-Coleman blev hentet til Bills som undrafted free agent i 2013, og har ikke misset en kamp siden. I sine 64 kampe for Buffalo – heraf 15 som starter – har han bidraget positivt med 167 tacklinger, 5 sacks, 28 deflections, 3 interceptions, 2 touchdowns og 2 forced fumbles.

Afhængigt af hvilken vej man vælger at gå i den kommende draft, åbner tilføjelsen af Robey-Coleman (og Kayvon Webster tidligere i free agency) op for muligheden for at rykke sidste års nickel-corner, Lamarcus Joyner, over som fast mand på free safety positionen, og dermed give den intense og velspillende Joyner flere snaps som fast starter på forsvaret. Det forventes nemlig, at Maurice Alexander overtager tøjlerne som startende strong safety efter T.J. McDonald, så den anden safety position er lige nu ubesat.

(Photo credit: Robert Gauthier / Los Angeles Times)

Comments are closed.