Carlos Thompson får chancen hos Rams

Carlos Thompson får chancen hos Rams

Rams har i ugens løb signet den store OLB/DE Carlos Thompson, som dermed får chancen for at tilkæmpe sig en plads på den endelige roster. Men Thompson er nok først og fremmest hentet til for at tilføje depth på en tynd outside linebacker position her i de kommende training-camps.

Thompson (6’5”, 243lbs) startede karrieren som undrafted free agent hos Houston Texans efter at have spillet college football hos Ole Miss som defensive end. I Houston klarede han cuttet til de 53, og spillede derpå i to kampe den sæson.

Efterfølgende løb Thompson dog ind i nogle skader, og blev fritstillet af Texans i preseason kort før sæsonstart sidste år.

Nu får han chancen i L.A., hvor det bedste fit i Wade Phillips’ system sandsynligvis vil være som backup pass rushing OLB.

(Photo credit: George Bridges / AP Photo)

One thought on “Carlos Thompson får chancen hos Rams

Comments are closed.

Comments are closed.