LA Rams’ preseason program

LA Rams’ preseason program

Der er blot 17 dage til årets NFL draft, og Rams startede allerede deres offseason-program igår! “Phase One” er således skudt i gang med to ugers møder i klasselokalet og styrketræning. Endelig får den nye head coach Sean McVay mulighed for at mødes med sin quarterback i rigtig football sammenhæng – hvilket han utålmodigt har set frem til lige siden han blev ansat!

Nu er programmet for Rams’ preseason-kampe også blevet offentliggjort, og selvom det jo blot er træningskampe, er der nogle fede opgør i vente! Fire rigtig gode offensive mandskaber kommer i hvert fald til at være en god udfordring for Rams’ spritnye 3-4-forsvar allerede helt fra begyndelsen.


Uge 1 (12. aug.):

Rams indleder deres preseason, som i sidste sæson, med en kamp på hjemmebane mod Dallas Cowboys. Sidste år fik Rams jo som de første en smagsprøve på, hvad fjerderundevalget QB Dak Prescott var for en størrelse, inden han på imponerende vis gik hen og vandt 2016 Offensive Rookie of the Year.


Uge 2 (19. aug.):

I den 2. uge af preseason skal Rams møde endnu et potent angreb i form af Oakland Raiders, der, hvis ikke Derek Carr havde brækket benet juleaften, var en seriøs contender sidste sæson. Er Carr tilbage på 100% på dette tidspunkt? Det bliver desuden første kamp på hjemmebane for Raiders siden de fik godkendt deres planer om at flytte til Las Vegas. Det kan altså være nogle meget vrede fans Raiders kommer til at opleve på lægterne på det der nu hedder Oakland–Alameda County Coliseum.


Uge 3 (26. aug.):

Dette må være denne preseasons klare højdepunkt! Kampen mod Los Angeles Chargers er allerede passende blevet døbt “The Battle for LA” og sendes i primetime på nationalt TV. Der bliver med sikkerhed fyldt godt op i The Coliseum, når der for første gang pustes liv i denne nye rivalisering! Starterne vil som regel få meget spilletid i tredje preseason-kamp, så vi får her en masse at se til bl.a. Jared Goff, og får dermed en god mulighed for at få en fornemmelse for, hvor langt han på dette tidspunkt er kommet i sin udvikling.


Uge 4 (31. aug.):

Rams slutter Sean McVays første preseason som head coach af med en tur til Wisconsin hvor Green Bay Packers venter. Det er endnu et klassemandskab med QB Aaron Rodgers i front, men i den fjerde preseason-kamp er det jo normalt hovedsageligt backups og spillere på udkanten af rosteren, der får spilletid, inden man skal skære fra 75 til den endelige trup på 53 mand umiddelbart efter kampen.

Der venter altså et spændende program for LA Rams’ preseason!


INTERVIEWS:

Herunder finder I et par interviews fra den første dag af Rams’ offseason-program, der jo begyndte i går.

McVay bekræfter som ventet visse positions-relaterede gisninger:

Robert Quinn tænkes i Wade Phillips’ system som en pass rushing outside linebacker à la DeMarcus Ware.

Lamarcus Joyner vil man rigtig gerne bruge som free safety i base 3-4-formationen i næste sæson, for at kunne udnytte hans åbenlyse talenter på alle downs som fuldtids-starter. Han kan evt. stadig rykke ind som slot corner, når man går i nickel-formation.

Udgangspunktet på højre side af den offensive linje er at Rob Havenstein prøves af som guard og Greg Robinson får chancen som right tackle – i hvert fald i første omgang.

Aaron Donald listes her fra start stadig som DT’er, men jeg tror det er meget sandsynligt, at vi får ham at se overalt på den defensive linje. Jeg kan fx sagtens se ham som DE i 3-4-formationen.

HC Sean McVay pressekonference d. 10. april, 2017

HB Todd Gurley pressekonference d. 10. april, 2017

QB Jared Goff pressekonference d. 10. april, 2017

DT Aaron Donald pressekonference d. 10. april, 2017

ILB Alec Ogletree pressekonference d. 10. april, 2017

GO RAMS!

(Photo credit: @RamsNFL on Twitter)

Comments are closed.