With the 117th pick in the 2017 NFL Draft, the Los Angeles Rams select …

With the 117th pick in the 2017 NFL Draft, the Los Angeles Rams select …

WR JOSH REYNOLDS, TEXAS A&M!

Velkommen i hornene knægt!

På draftens tredje dag startede Los Angeles Rams med at trade ned fra #112 til #117 og fik også Chicago Bears’ sjette-rundevalg, #197 overall. Rams valgte her endnu en receiver der imponerede under Senior Bowl.

Det er tydeligt at trænerstaben sætter stor værdi i college-erfaring og produktion, og de har med den 6’3” høje Reynolds fundet endnu et spændende våben til QB Jared Goff og resten af angrebet.

Reynolds er lang og tynd, og har rigtig god range. Han hopper højt og laver store spil som outside receiver med gode hænder og speed – men han er ikke stærk, og kan ind i mellem have det svært på line of scrimmage. Han kan måske blive den vertical threat som Rams mangler, og skulle være en af draftens bedste “end-zone fade-route threats”. WR coach Eric Yarber elsker Reynolds og hvad han kan bringe til holdet, og siger i et post-draft interview, at Reynolds formentlig burde være blevet valgt i anden runde. Men han faldt altså til Rams i fjerde og kommer således til byen med noget at bevise!

Draft profile kan ses her.

(Image source)

Comments are closed.