With the 91st pick in the 2017 NFL Draft, the Los Angeles Rams select …

With the 91st pick in the 2017 NFL Draft, the Los Angeles Rams select …

FS JOHN JOHNSON, BOSTON!

Velkommen i hornene knægt!

Defense blev adresseret med Rams’ andet valg i tredje runde, da Rams tog free safety John Johnson (6’0”, 208lbs). Han er alsidig og meget atletisk og kan eftersigende faktisk også bruges som corner. Rams mangler dybde i det bagerste forsvar og free safety har været et stort need, da Maurice Alexander er rykket over som strong safety. Mike Mayock fra NFL Network elsker John Johnson, og ifølge ham har Johnson talent til at være en potentiel starter som FS allerede i år ét.

Johnson er ikke en specielt hard hitting safety, men han har rigtig gode coverskills og range, og er trods alt en ganske solid tackler. Han havde således 77 tacklinger (56 unassisted), 3 interceptions, 1 sack og 9 pass breakups sidste år som senior. Han repræsenterer en anden type safety, end Rams har foretrukket under den tidligere trænerstab, hvilket måske er et tegn på et fokusskifte fra at levere hårde hits til i stedet at forøge chancerne for interceptions med bedre cover-spillere bagtil.

Ligesom Rams’ første pick, Gerald Everett, kan Johnson dog ses som et reach. Han er fra en mindre skole, og var af mange rangeret lavere end tredje runde. Jeg har ikke noget særligt kendskab til ham, men den nye defensive koordinator Wade Phillips elsker ham, og det gør special teams coach John Fassel også, der ser ham som en af de potentielt bedste special teams spillere fra denne draft – men mange mener altså, at han også havde været tilgængelig her i den kommende fjerde runde.


(Image source)

Comments are closed.