With the 44th pick in the 2017 NFL Draft, the Los Angeles Rams select …

With the 44th pick in the 2017 NFL Draft, the Los Angeles Rams select …

TE GERALD EVERETT, SOUTH ALABAMA!

Velkommen i hornene knægt!

Los Angeles Rams’ første valg i 2017-draften og det første i Sean McVay æraen blev altså den 6’3” høje, 239lbs tunge pass catcher, der i McVays TE-venlige system kommer til at blive et vigtigt våben á la Jordan Reed til QB Jared Goff.

Everett er atletisk nok til også at stille op som receiver, hvor han med sin størrelse kan blive et match-up mareridt for modstanderne. McVay og Co. har gjort deres hjemmearbejde, og var vilde med ham i pre-draft processerne, hvor de har haft ham gennem interviews, undersøgelser og workouts flere gange.

Efter at have fritstillet TE Lance Kendricks, havde Rams et klart behov på positionen. Everett kan fra start blive et godt supplement til TE Tyler Higbee. Higbee blev dog valgt i anden runde allerede sidste år, og Everett kan ses som et lille reach, som Rams måske ville have kunnet få senere. Nogle eksperter havde blot et 3. runde-grade på ham, og Everett er stadig ret rå. Som tidligere basketballspiller er han stadig relativt ny i sporten med blot enkelt år på footballbanen fra high school. Rams-lejren mente dog ikke at de kunne tage chancen og lade talentet passere, da de følte sig overbeviste om, at Everett ikke ville falde til tredje runde.

(Image credit: Bobby McDuffle)

Comments are closed.