WR Mike Thomas suspenderet

WR Mike Thomas suspenderet

WR Mike Thomas, som ellers har vist fine takter i offseason indtil nu som en dyb trussel i Sean McVays angreb, er blevet fanget i doping-kontrollen for brug af såkaldte performance enhancing drugs, og har derfor fået 4 spilledages karantæne… Der er ikke på nuværende tidspunkt noget information ude omkring hvilken form for stoffer, man har testet Thomas positiv for. Mike Thomas er et sjetterundevalg fra sidste års draft, men han fik ikke særlig meget spilletid i 2016-sæsonen, hvor han primært fungerede som back-up (3rec/37yds) og som ekstra kick-returner.

Da Thomas dermed ikke vil tælle som aktivt medlem af rosteren ved sæsonstart, vil det til gengæld give en fyr som WR Nelson Spruce bedre chancer for at tilkæmpe sig en plads på 53-mands rosteren her i den kommende trainingcamp/preseason.

I andre nyheder kan nævnes, at TE Tyler Higbee har erklæret sig skyldig i den voldsepisode, som han var involveret i under sin collegekarriere. Det betyder, at han skal udføre 250 timers samfundstjeneste, og dermed undgår en fængselsdom. Forhåbentlig undgår han også liga-disciplin. Higbee forventes at udfylde en stor rolle i det tight-end venlige angreb i år sammen med rookie Gerald Everett.

(Image credit: www.therams.com)

Comments are closed.