Rams tilføjer QB Dan Orlovsky

Rams tilføjer QB Dan Orlovsky

Los Angeles Rams’ training camp starter på næste lørdag, d. 29. juli, i Irvine, Californien, og det bliver med tre quarterbacks på rosteren. Rams har nemlig signet den 33 årige veteran Dan Orlovsky, som forhåbentlig kan skabe konkurrence om backup-positionen og fungere som mentor for andenårsspilleren Jared Goff, der jo meget gerne skulle tage et stort skridt fremad i den kommende sæson.

Om han i sidste ende formår at tilkæmpe sig en plads på den endelige roster som andet- eller tredjevalg, eller blot bliver en ekstra arm under forberedelserne til sæsonen, må tiden vise, men han kan i training camp og preseason i det mindste bidrage med en masse tiltrængt erfaring på positionen. Derudover vil Orlovsky også kunne bidrage med et kendskab til, hvad den nye QB coach Greg Olson lægger vægt på, da Olson netop coachede Orlovsky i hans rookie sæson hos Detroit Lions.

Ud over sine to stints i Detroit har Orlovsky erfaring som karriere-backup flere andre steder i ligaen. Heriblandt hos Texans, Colts og Buccaneers.

Orlovsky har på den vis tilbragt langt størsteparten af sine 12 år i ligaen på bænken, og har således blot fået spilletid i 26 kampe – heraf 12 fra start – med en QB rating på 75,3, en completion procent på 58,3 for 3132 yards, 15 touchdowns og 13 interceptions.

Orlovsky har skrevet under på en ét-årig aftale.

Ny Rams exec. Brian Xanders (Image Credit: Andrew Weber / USA TODAY Sports)

I en anden note kan det nævnes, at Rams har ansat den tidligere Broncos general manager (fra 2009-2012) Brian Xanders – angiveligt til den ledige stilling som senior personnel executive – en position Xanders senest besad hos Detroit Lions fra 2013, til han sagde op her i 2017. Han har derudover arbejdet sammen med Rams’ GM Les Snead i 10 år hos Atlanta Falcons, så man må gå ud fra, at de to har et godt professionelt kendskab til hinanden, og nogle positive samarbejdserfaringer.

(Featured image credit: Timothy T. Ludwig / USA TODAY Sports)

Comments are closed.