Tilføjelser og skader dagen før Training Camp 2017

Tilføjelser og skader dagen før Training Camp 2017

Offseason er endelig ovre! Los Angeles Rams starter for alvor deres training camp 2017 i morgen, lørdag d. 29. juli. Alle rookies tjekkede i forgårs ind i deres dorms i Irvine, Californien, og veteranerne melder deres ankomst i dag. Dagens program står på indkvartering, konditionstest og info-møder.

Det betyder jo også, at Los Angeles Rams Denmark skal vækkes til live igen på samtlige platforme. Velkommen til de nye følgere! Vi er en lille gruppe dedikerede danske Rams fans, men jeg er pavestolt af aktivitetsniveauet og interessen sæsonerne igennem her på siden, på facebook og ovre på twitter. Selvom resultaterne og spillet på banen har været mildt sagt skuffende i hele denne sides levetid.

Den største historie på vej ind i årets training camp er uden tvivl Rams’ bedste spiller Aaron Donalds kontraktsituation. Seneste nyt er, at Donald ikke har rapporteret til faciliteterne indenfor deadline, så han har dermed officielt indledt sin holdout. Hvor længe den kommer til at vare, må tiden vise. Der arbejdes seriøst fra begge parter på en aftale, men om man kommer til enighed allerede i denne omgang (han har jo stadig to år tilbage på sin rookie kontrakt), er meget usikkert.

Som jeg plejer, vil jeg komme med training camp updates engang imellem – når tiden tillader det, og der er noget spændende at rapportere – men givetvis ikke i helt samme omfang som i de senere år under Jeff Fisher styret. Det lader nemlig til, at den nye administration måske ikke helt i samme grad inviterer medier og offentligheden indenfor bag kulisserne under træningerne. Så bliver det lidt vanskeligere at opsnappe progress reports, eventuelle skader, status på position battles etc. helt herovre på den anden side af Atlanten, i Nyborg, Danmark – men nu må vi se! Der er da planlagt med en del offentlige træningssessions igen i år.

It’s a season of firsts påny i det ganske Rams-land, og det bliver dødspændende at følge McVay og resten af den nye træningsstabs tilgang, og sammensætningen af den nye roster, i ugerne og månederne der kommer!

OLB Robert Quinn tjekker ind iført en klassiker (image credit: @MylesASimmons via Twitter)

Rams har signet en lille håndfuld spillere inden training camp, og ligger dermed på 89 af de 90 tilladte. Det drejer sig om følgende:

OLB Andy Mulumba, Eastern Michigan (billedet øverst):

6’3”, 260lbs. Den 27-årige Mulumba startede karrieren som UDFA hos Packers i 2013, hvor han spillede i 14 kampe med tre fra start, samt en kamp fra start i playoff. De følgende to sæsoner for Packers fik han dog ikke så meget spilletid, og har bl.a. brugt det meste af en sæson på IR med en overrevet ACL. 35 total tackles og et sack blev til hos Packers i 22 kampe.

I 2016 brugte Mulumba offseason og preseason hos Chiefs, men fik ikke plads på den endelige roster, og her i starten af 2017 har han brugt tid hos Raiders.

HB De’Mard Llorens, Northwestern State:

5’10”, 212lbs. UDFA rookie Llorens var på rosteren tidligere på året under og efter rookie minicamp.

LB Adefolarin Orimolade, Dartmouth:

6’0”, 235lbs. UDFA rookie som Rams hentede til efter draften, men senere fritstillede for at gøre plads til C Austin Blythe. Om han passer inside eller outside i Wade Phillips system, er jeg usikker på.

OG Parker Collins, Appalachian State:

6’3”, 290lbs. UDFA rookie som begyndte denne sæson hos Jacksonville Jaguars.

Roster listen her på larams.dk er fuldt opdateret, og husk at I, som noget nyt i år, også kan følge alle transaktioner på siden her.

Der er også en håndfuld spillere, der må starte deres karrierer på skadeslisten (alle er undrafted rookies). Det drejer sig om DT Omarius Bryant, CBs Dominique Hatfield og Aarion Penton samt OG Alex Kozan der alle er placeret på den såkaldte Non Football Injury liste. UDFA rookie TE Johnny Mundt starter sæsonen på Physically Unable to Perform listen. Derudover bliver det jo interessant om WR Tavon Austin starter campen med nogle gener efter sin offseason håndledsoperation, eller om han er full go. Siden med skadesopdateringerne er også opdateret, og kan tilgås gennem linket her eller via menupunktet øverst på hjemmesiden.

Vel mødt, og…

GO RAMS!

(Featured image credit: Matt Ludtke / AP Photo)

Comments are closed.