Flere spillere tilføjet skadeslisten

Flere spillere tilføjet skadeslisten

Ud over de spillere jeg nævnte igår, har Rams efter gårsdagens physical placeret flere andre på skadeslisterne. Det drejer sig om HB Lance Dunbar og WR Mike Thomas, som er blevet placeret på PUP, samt SS Maurice Alexander, FS Lamarcus Joyner og TE Cory Harkey, som er blevet placeret på NFI listen. De tre sidstnævnte forventes dog at komme på træningsbanen senere i dag.

Hvilke skader de døjer med, er ikke offentligt, men hold øje med skadeslisten, som løbende vil blive opdateret. Dog har det tidligere været nævnt, at Alexander også under OTAs og minicamp har døjet med sin hofte.

[OPDATERET]

Alexander, Joyner og Harkey er her til aften fjernet fra NFI-listen igen, og er klar til dagens træning.

(Image credit: www.therams.com)

Comments are closed.