Training Camp Update 29.07.17

Training Camp Update 29.07.17

Så er årets training camp officielt igang!

Jeg kan lige kort nævne et par pointer i punktform, som jeg har opsnappet fra gårsdagens træning:

  • Forsvaret vandt første dag. Det er slet ikke unormalt under non-padded practices, at forsvaret har en hvis fordel. Men når man tænker på, at der er et skifte igang fra 4-3 til 3-4, er det positivt hvor hurtigt det lader til, at Wade Phillips og Co. har fået implementeret schemet.
  • LT Andrew Whitworth, som blev hentet til i free agency, er ligeså god, om ikke bedre, end man forventede. Hans positive indflydelse som veteran og leder mærkes allerede i omklædningsrummet og på træningsbanen.
  • QB Jared Goff har en anden ro og selvtillid ift. sidste sæson. Han omfavner sin rolle som starter her i år to, er teknisk langt længere fremme og har en bedre fornemmelse af playbook, og hvad der forventes af ham på og uden for banen. Der er stadig langt endnu, og han havde både op- og nedture igår – men han får masser muligheder for at forbedre sig i denne training camp, med de ekstra reps han får som startende quarterback. Det er ‘The Jared Goff Show’ i år – så må vi bare vente og se, hvordan han forvalter det, når kuglerne begynder at flyve om ørerne på ham.
  • Rams’ nye WR Robert Woods har været en positiv overraskelse i denne offseason, og fortsætter med at imponere. Han har allerede fået opbygget en god kemi med Jared Goff.
  • WR Tavon Austin er sin håndledsskade kvit, og var på træningsbanen for første gang siden første dag af OTAs. Han er stadig ved at gøre sig fortrolig med angrebet, og har endnu ikke fuldstændig overblik over, hvilken rolle han er tiltænkt.
  • CB Trumaine Johnson prøver at fokusere udelukkende på denne sæson. Han spiller på franchise tagget for andet år i træk, og udtrykker ærgrelse over ikke at have fået tilbudt en lang kontrakt. Han siger, at han er bevidst om, at dette sandsynligvis er hans sidste sæson i hornene, og at Rams nok vil gå i en anden retning til næste sæson.
  • Alle spillere der var placeret på NFI-listen, er nu taget af igen, og bidrog på træningsbanen. UDFA rookie CB Aarion Penton med en pick six fra QB Dan Orlovskys arm.

Jeg når ikke så meget mere i dag, men I kan læse et officielt recap på www.therams.com fra dag 1, hvor der også linkes til videoer og fotos.

Training camp fortsætter i aften og nat dansk tid.

(Image credit: www.therams.com)

Comments are closed.