Training Camp Update 30.07.17

Training Camp Update 30.07.17

Så er dag 2 af Rams’ Training Camp 2017 overstået, og jeg har igen samlet lidt nyheder og indtryk sammen til dig herunder, som jeg har opsnappet fra twitter, forskellige nyhedssites og blogs samt fra Rams’ egen hjemmeside:

 • Under gårsdagens træning fortsatte forsvaret med at imponere. CB Kayvon Webster, der blev hentet til i offseason, gjorde en god figur sammen med resten af secondary med en del gode pass break-ups. Webster ser lige nu ud til at kunne nappe den anden starter-rolle på cornerbackpositionen.
 • Også den defensive linje var skarp i går – selv uden den største stjerne Aaron Donald. Dom Easley, Ethan Westbrooks og Michael Brockers har omfavnet Wade Phillips‘ system, og bag dem er der god dybde. DE Morgan Fox har således også, blandt andre, været en positiv oplevelse indtil videre, ifølge team insider Myles Simmons. (Kilde.)
 • På den offensive side af bolden, er der, på trods af forsvarets gode takter, også en masse positive tilbagemeldinger. Hvor dag 1 var meget op og ned for QB Jared Goff, var andendagen langt bedre. Goff var skarp lige fra første fløjt, med mange gode completions nede af banen til forskellige receivere. Det er også tydeligt, at han er meget mere afslappet og komfortabel her i år to, og hans personlighed skinner meget mere igennem, hvilket dette interview er et meget godt eksempel på:

 • Rookie WR Cooper Kupp var en af modtagerne på de mange gode passes. Heriblandt et dybt play-action pass. Kupp er allerede projekteret til at starte som slotreceiver, efter en ganske imponerende offseason. Goff kalder ham en af de mest intelligente spillere på holdet, og der rapporteres af flere observatører om, at han retter og assisterer sine receiver-kollegaer, hvis de eksempelvis har linet op forkert. J.B. Long fra ESPN udtrykker således, at han ikke ville være overrasket, hvis Kupp allerede er fortrolig med playbook’en for alle tre receiverpositioner. Det ser i hvert fald sådan ud på træningsbanen! (Kilde.)

  WR #18 Cooper Kupp (image credit: www.therams.com)
 • WR Tavon Austin stod for et af dagens helt store highlights. Selvom den nye trænerstab gerne vil arbejde på at bruge ham som en komplet receiver overalt på banen, fremfor udelukkende en gadget player, var det netop på et sådant gadget spil, at Austin viste sine atletiske evner og brød fri på en Jet Sweep til touchdown:

 • WR Robert Woods fortsatte med at give eksempler på den gode kemi, der allerede åbenlyst eksisterer mellem ham og Goff. Hans professionalisme nævnes ofte, når hans navn bliver nævnt. Bl.a. af head coach Sean McVay i dette interview, hvor han også roser LT Andrew Whitworth for det samme. Duellen mellem de to all-pros Whitworth og OLB Robert Quinn er spændende at følge i training camp. ‘Iron sharpens iron’!
 • De to tight ends Tyler Higbee og rookie Gerald Everett fik begge masser af muligheder, og kvitterede med nogle store spil dagen igennem.
 • Andre spillere der gjorde sig positivt bemærket igår: Rookie FB Sam ‘The Human Bowling Ball of Butcher Knives’ Rogers med sin arbejdsmoral og et sygt juke move på andenårs LB Josh Forrest. UDFA rookie WR Shakeir Ryan havde flere gode aktioner – også som returner. Rookie WR Josh Reynolds med sine bløde hænder ved sidelinjen. Rookie OLB Samson Ebukam med godt pass rush. Veteranen Connor Barwin viste gode atletiske evner fra sin LOLB position, bl.a. på et flot spin-move under et pass rush, og er i det hele taget på hjemmebane i Wade Phillips’ defensive system. Og så er der selvfølgelig den lokale favorit, WR Nelson Spruce, som havde flere store spil til publikums store lykke; bl.a. et langt catch på en post-rute fra anden-quarterback Sean Mannion.
 • Og vigtigst af alt: ingen spillere led nogle skader!

Training camp fortsætter med dag 3 i nat dansk tid.

(Featured image credit: Robert Gauthier / Los Angeles Times)

One thought on “Training Camp Update 30.07.17

 1. Tak for updates.

  Spændende med nye trænere, hvad det ender med. Aron Donalds holdout er ikke så godt og han skulle HADE at sidde udenfor pga. penge.

  Men forretning er forretning – Donald bør få sine skillinger snart.

Comments are closed.

Comments are closed.