Training Camp Update 31.07.17

Training Camp Update 31.07.17

Her følger en kort opdatering fra Los Angeles Rams’ tredje dag af Training Camp 2017 på University of California i Irvine.

 • HB Lance Dunbar var tiltænkt en rolle som change-of-pace back, da man hentede ham til holdet her i offseason. Men han døjer med problemer i sit knæ, er stadig på PUP-listen og kan dermed ikke bidrage på træningsbanen. Til gengæld har den tidligere undrafted free agent fra 2015, HB Malcolm Brown, imponeret HC Sean McVay og resten af trænerstaben. Han har indtil videre sat sig solidt på rollen som Todd Gurleys primære backup, hvilket McVay kommer ind på i pressekonferencen her.
 • CB E. J. Gaines er i direkte konkurrence med Kayvon Webster om jobbet som den anden startende cornerback. Webster ser ud til at føre lidt og havde rigtig en god dag d. 30., men i går var det Gaines der stjal overskrifterne. Han lavede et rigtig godt pick-six på et pass fra QB Jared Goff til WR Pharoh Cooper. Kastet var der ikke noget i vejen med – det var lige i hænderne på Cooper – men Gaines formåede at tippe bolden ud af hænderne på andenårsreceiveren, gribe den og løbe den ind for et TD.

  CB #33 E. J. Gaines (image credit: www.therams.com)
 • Goff var skarp dagen igennem og fortsatte de gode takter fra i søndags. Dog var han dygtigst på de korte og mellemlange ruter. Alle tre quarterbacks var upræcise på de dybe kast i går.
 • For at spare dem frem mod første træning med udstyr, havde en håndfuld veteraner fået fri fra de fysiske øvelser på banen. Det drejede sig om OLB Connor Barwin, LT Andrew Whitworth, OG Rodger Saffold, DE Dominique Easley og C John Sullivan, der alle fik sig en lille puster.
 • TE Tyler Higbee fik til gengæld igen en masse at lave, og står til at få en stor rolle på angrebet i år.
 • CB Dominique Hatfield havde en fin dag i coverage på tredjeholdet.
 • … og så led holdet sin første skade under training camp. FB Zack Laskey måtte gå fra banen med et skadet ben. Der er intet nyt om, hvor alvorligt det var. Tjek siden her for jævnlige updates.

I aften fortsætter årets training camp – og denne gang med den første træning med udstyr på! Det bliver spændende at høre om i morgen, da det jo er noget helt andet, når først skulderbeskytterne kommer på. Så bliver det alt andet lige lidt lettere at evaluere på især linjemændenes præstationer.

(Featured image credit: www.therams.com)

2 thoughts on “Training Camp Update 31.07.17

 1. Som jeg husker det, så er McVay rigtig god til at bruge sine TEs, så mon ikke Higbee og den nye rookie TE får en masse at se til?

  Det tror jeg. Men hold da magle, hvor jeg håber Goff bryder igennem lydmuren i år.

  Tak for update.

  1. Jo, McVay har nemlig stort fokus på tight ends i sit offensive system. Han bruger gerne 2 TE sets, og sidste sæson i Washington havde Jordan Reed og Vernon Davis således sammenlagt 1200 yards og 8 TDs. Men det hele står og falder selvfølgelig med Goffs spil…

   Og selv tak for kommentarerne!

Comments are closed.

Comments are closed.