Training Camp Update 01.08.17

Training Camp Update 01.08.17

Den største nyhed der er kommet ud fra gårsdagens første practice i pads for Los Angeles Rams, er desværre en dårlig en af slagsen…:

DL Dominique Easley måtte køres fra træningsbanen, efter at han led hvad man frygtede kunne være en alvorlig knæskade. Resultaterne fra den efterfølgende MRI-scanning var desværre ikke gode. Det viser sig, at Easley har overrevet sin ACL – igen… Det er tredje gang det sker for den blot 25-årige spiller (de første to skete i college på begge knæ).

DL #91 Dominique Easley (Image credit: Kevin Sullivan / Orange County Register)

Det er et hårdt slag for Rams, men endnu hårdere selvfølgelig for Easley selv. Efter en skadesplaget start på karrieren hos Patriots, hvor han også endte sine to sæsoner på IR (knæ og lår), blev han hentet til Los Angeles i sidste offseason. Han spillede ganske solidt i en rotationsrolle i sæsonen 2016, og man re-signede ham således i denne offseason på en etårig kontrakt. Man lod William Hayes og Eugene Sims gå, så Easley var udset en stor rolle på forsvaret som startende defensive end. Han havde altså alle muligheder for i et kontraktår at spille sig til en heftig lønforhøjelse til næste sæson. Den mulighed er nu smulret mellem fingrene på ham, da en skade af den natur ifølge flere kilder kommer til at holde ham ude hele sæsonen.

Denne skade er også specielt uheldig for Rams, da Aaron Donald jo heller ikke er at finde på træningsbanen i øjeblikket pga. sin kontraktuelle hold-out. Dermed er DT Michael Brockers den eneste projekterede starter, der er tilbage på linjen lige nu. Ethan Westbrooks, Tanzel Smart, Louis Trinca-Pasat, og/eller Morgan Fox vil få øget spilletid, og det er også muligt, at man på et tidspunkt efter final cuts vil tilføje en ledig free agent på positionen.

Øvrige take-aways fra træningen:

  • En anden starter måtte også udgå før tid pga. en skade. WR Tavon Austin blev tilset på banen efter at have taget sig til benet under en rute. Han kunne dog selv gå fra træningsbanen, og McVay udtaler i dette interview efter practice, at det lignede en soft tissue skade (eksempelvis en fiberskade), og altså nok ikke er særligt alvorligt. Austin evalueres når der er kommet svar på hans undersøgelser. Hold øje med siden her for løbende updates.
  • På banen var der rigtig god intensitet og tempo – som forventet på den første dag med live tackling – men temperamenterne løb dog aldrig over hos spillerne. Forsvaret kom måske sammenlagt en smule bedre ud af dagen, men angrebet havde også sine succeser.
  • I red zone øvelserne havde TEs Gerald Everett og Travis Wilson fx et par gode touchdowns, og WR Nelson Spruce havde flere imponerende catches i tæt opdækning gennem hele træningsdagen.
  • Lamarcus Joyner ser ud til at trives i sin nye rolle som safety, og havde flere gode pass break-ups samt et par atletiske og stærke run-stuffs.
  • Med change-of-pace HB Lance Dunbar ude på ubestemt tid, ser det ud til, at Todd Gurley prøves mere af i kastespillet. Eksempelvis greb han et TD på et swing pass, og McVay lyder positivt overrasket over Gurleys evner som receiver. Måske en indikation af et øget fokus på den del af spillet for Gurley i den kommende sæson.
  • Rookie OLB Samson Ebukam imponerede alle under special teams øvelserne i starten af træningen. Han dominerede og vandt ret enestående alle sine reps – både som blocker og som tackler – i en-mod-en øvelserne, og kan som fjerderundevalg på den måde meget vel skabe sig en rolle på special teams her i starten af karrieren.

Rams fortsætter deres training camp i nat dansk tid.

(Featured image credit: www.therams.com)

Comments are closed.