Training Camp Update 02.08.17

Training Camp Update 02.08.17

Endnu en dag på træningsbanen i Irvine, Californien, er vel overstået. Herunder følger et par observationer derfra:

  • Rookie OLB Samson Ebukam trænede ikke med, da han ligesom WR Tavon Austin tweakede sin hamstring dagen forinden. De er begge day-to-day.
  • Louis Trinca-Pasat får det første skud ift. at erstatte Dominique Easley som starter på den defensive linje – i hvert fald her under Aaron Donalds hold out. Trinca-Pasat var selv en camp casualty under training camp 2016, hvor han måtte se sin sæson ryge i vasken pga. en overrevet ACL og PCL i knæet. Han er dog klar igen i år, og har ifølge HC Sean McVay gjort det glimrende indtil nu i denne offseason. I kan se McVays post-practice presser lige her.
  • CB Trumaine Johnson havde efter sigende en rigtig god dag i coverage.
  • Der blev arbejdet en del på hurry-up offense under dagens træning. Heriblandt en 3 minute drill hvor QB Jared Goff viste gode takter.
  • Tidligere Rams MLB James Laurinaitis var på besøg i campen i går, hvor han fik lejlighed til at hilse på nogle af sine gamle holdkammerater. Laurinaitis, som er Rams’ all time tackle leader, er pensioneret nu efter en skadesplaget halv sæson hos Saints sidste år. Han var på besøg i kraft af sin nye rolle som ekspert for radiomediet Sirius XM. Se “RamsCamp LIVE” interviewet med ham her.

Los Angeles Rams tager en fridag i dag, men vender tilbage på træningsbanen natten til lørdag, dansk tid.

(Image credit: www.therams.com)

Comments are closed.