Rams waive FB Laskey og signer to WRs

Rams waive FB Laskey og signer to WRs

Los Angeles Rams havde en hviledag fra træningsbanen i går, men det forhindrede ikke front office i at lave et par roster moves. Således blev DE/DT Dominique Easley placeret på Injured Reserve, og FB Zack Laskey – som havde siddet ude med en skade her under training camp – blev fritstillet. Laskey kom til Rams i 2015 som UDFA og brugte første år på practice squad. Sidste sæson tilbragte han på IR.

For at udfylde de to ledige pladser på rosteren, har Rams signet to unge wide receivers, inden training camp fortsætter i nat dansk tid. Det drejer sig om:

WR Justin Thomas, Georgia Tech (billedet øverst):

Thomas (5’11”, 185lbs) er en konverteret quarterback fra det ekstremt run-option fokuserede Georgia Tech, som løb en lynhurtig 40 yard dash på 4.32 sek. til sin pro day. Han er helt rå, og skal lære en helt ny position, men har altså nogle fornemme atletiske evner, som man gerne vil tage et nærmere kig på. Thomas blev ikke draftet, men har brugt tid her i offseason hos både Whiners og Saints.

WR C.J. Germany, Notre Dame College:

Germany (5’9”, 182lbs) er en UDFA rookie, som Rams også havde inviteret til tryout ifm. deres rookie minicamp tidligere i år. Her imponerede han trænerstaben nok til, at man nu har valgt også at give ham chancen her i training camp og preseason. C.J. Germany er også en habil kick returner.

(Image credit: Logan Bowles / USA TODAY Sports)

One thought on “Rams waive FB Laskey og signer to WRs

Comments are closed.

Comments are closed.