Training Camp Update 04.08.17

Training Camp Update 04.08.17

Herunder følger lidt nyheder fra Rams’ sjette træningsdag på University of Californias faciliteter i Irvine:

  • Først og fremmest skal der herfra lyde et stort tillykke til Kurt Warner, som i aftes endelig fik sin gyldne jakke, og bliver indlemmet i Pro Football Hall of Fame i denne weekend.
    Kurt Warner indlemmes i Hall of Fame (image credit: Ben Liebenberg / NFL)

    Der skal naturligvis også lyde et begejstret tillykke til vores danske NFL-legende Morten Andersen, der gør Warner selskab i den eksklusive klub. Det er  fortjent!!

  • På skadesfronten er rookie WR Josh Reynolds blevet tilføjet listen med en lårskade, der holdt ham på sidelinjen under fredagens træningspas. Ligesom det er tilfældet med WR Tavon Austin, er det en mindre skade, men en skade man skal være forsigtig med, da soft tissue skader godt kan være svære at komme til livs, hvis man kommer tilbage på banen for tidligt. Reynolds er dag-til-dag, men med også Austin og Mike Thomas på skadeslisten (typer som kan tage toppen af forsvaret), har man, som jeg skrev i går, hentet flere unge receivere til rosteren. Ud over Justin Thomas og C.J. Germany har man også tilføjet UDFA WR K.D. Cannon. Cannon (5’11”, 183lbs) var en succesfuld college receiver fra Baylor, som har nogle af de skills, der skal til for at spille på ydersiden i McVay og LaFleurs angreb:

Cannon har allerede været omkring to andre hold i sin korte NFL-karriere. Han blev waived fra Whiners (angiveligt pga. ringe arbejdsmoral…), og har senest været afprøvet i New York hos Jets.

  • På træningsbanen har TE Travis Wilson fortsat med at imponere på andet- og tredjeholdet. Den tårnhøje (6’7”!) konverterede quarterback udvikler sig positivt, og kan lidt overraskende komme i spil om en af de yderste pladser på rosteren som tredje tight end. Han er i direkte konkurrence med sidste års 6. rundevalg TE Temerrick Hemingway om dén rolle.
  • CB Nickell Robey-Coleman fortsætter også de gode takter, og Lamarcus Joyner ser virkelig ud til at trives i sin nye rolle som startende free safety. Han havde bl.a. en flot interception ved goalline i går.

I aften afholder Rams så den første af to fælles træninger sammen med det andet Los Angeles hold, Chargers. Både spillere og trænere glæder sig til at prøve sig selv og deres schemes af mod nogle nye ansigter. Jeg kommer med en opsamling af den træning i løbet af søndagen.

(Featured image credit: www.therams.com)

Comments are closed.