Training Camp Update 05.08.17

Training Camp Update 05.08.17

I går afholdt de to Los Angeles hold, Rams og Chargers, den første af to fælles træningssessioner. Slaget stod i det såkaldte StubHub Center, Chargers’ nye midlertidige hjemmebane. På onsdag tager Rams så imod Chargers på UC Irvine.

  • HB Todd Gurley (billedet øverst) var dagens mand for Rams. Han løb hårdt og voldsomt og fandt god succes på jorden. Det er alt andet lige en god indikation på, at han forhåbentlig kan strikke en bounce back sæson sammen i år. Gurley udtaler selv, at det var en rigtig god dag for angrebet i det hele taget. Gurley havde, blandt flere andre positive aktioner, et 40 yds. løb, et grebet TD samt dette 12 yds. TD løb:

  • Den startende offensive linje så meget forbedret ud. Især LT Andrew Whitworth holdt for det meste stand mod Chargers’ dygtige pass rushers Melvin Ingram og Joey Bosa.
  • Det gav tid og plads til både Gurley og QB Jared Goff. Goff så specielt god ud i two minute øvelsen sidst på dagen, hvor han marcherede holdet 75 yds. ned af banen med 8/10 completions (nogle skriver 8/11). Han fandt her en god rytme med kast til den sikre WR Robert Wood, TE Tyler Higbee og WR Paul McRoberts (som fik meget spilletid pga. alle skaderne på positionen). Goff var dagen igennem selvsikker og beslutsom, og tog mestendels de rigtige valg. Der er stadig en masse der kan forbedres hos den blot 22 årige quarterback. Tredje down passing var eksempelvis et område, hvor både ham og Mannion havde store problemer først på dagen. Men lørdagens alt-i-alt meget positive træning giver håb om, at Goff er godt på vej.
QB #16 Jared Goff under fælles træning med Chargers 05.08.17 (image credit: www.therams.com)
  • Ud over Woods, som har vist sig at være et af Goffs yndlings targets i denne training camp, kastede han TDs til Gurley, WRs Cooper Kupp og Pharoh Cooper (som i Tavon Austins fravær havde fået en starter-rolle), samt TEs Tyler Higbee og Gerald Everett.
  • Med alle de småskader til wide receivere var rosteren domineret af slot-receivere. Det kunne ses, da den vertikale trussel var næsten ikke-eksisterende. Det var fortrinsvist de korte og mellemlange ruter, der gav succes i går.
  • Backup OT Andrew Donnal blev spottet på sidelinjen med en såkaldt soft boot omkring sit ene underben, og kom ikke på banen. Derudover skånede man OLB Robert Quinn og NT Michael Brockers for en sikkerheds skyld, mens FS Lamarcus Joyner sad ude med, hvad McVay beskriver som en mindre tweak i ryggen.
  • E.J. Gaines og Kayvon Webster havde begge op- og nedture i coverage, og kampen som den anden startende cornerback ser helt åben ud.
  • ILB Kevin Davis havde en interception; ILB Mark Barron havde en god dag, og ILB Alec Ogletree sluttede af med et atletisk sack på Phillip Rivers.
  • Med Austin ude var det lidt interessant, at det var Cooper Kupp der tog punt return rollen på førsteholdet og ikke Pharoh Cooper.
  • Træningen blev afholdt med god intensitet og stemning, men også med ro og orden. Temperamenterne kogte således aldrig over, og der var ingen slåskampe, under de 2 1/2 time træningen varede.

L.A. Rams træner igen for sig selv på UC Irvine i aften og nat dansk tid.

(Featured iimage credit: www.therams.com)

Comments are closed.