Training Camp Update 06.08.17

Training Camp Update 06.08.17

Gårsdagens træning bestod ikke af meget mere end en glorificeret walkthrough på en times tid, så dagens update er tilsvarende kort:

  • Det mest interessante var nok, at trænerstaben rystede posen lidt på højre side af den startende offensive linje. Robert Havenstein og Jamon Brown havde ellers byttet positioner i denne offseason, men i går blev de prøvet af på deres “gamle” pladser på linjen (billedet). Dvs. Havenstein på RT og Brown på RG. Man forsøger selvfølgelig hele tiden at finde den bedste kombination på linjen, men dette skal ikke så meget ses som et tegn på, at det ikke går godt på deres nye positioner. Det er nok mere et spørgsmål om at prøve dem af, gøre dem så multi-positionelle som muligt, og for at finde ud af, hvad man har at gøre med, hvis en af dem skulle løbe ind i en skade. Altså at teste backup planen. Denne konstellation vil man benytte de næste par træninger også.
  • I head coach Sean McVays pressekonference efter træningen, fik vi også nogle detaljer vedrørende et par spillere, som ikke har trænet med de sidste par dage. Det drejer sig om OT Andrew Donnal og WR Bradley Marquez, som begge døjer med skader i deres knæ – nærmere betegnet deres MCL. For Donnal drejer det som om en forstrækning, og det kan tage en uge eller sandsynligvis lidt mere, inden han kommer på træningsbanen igen. Her til aften kom det så ud, at Marquez er blevet waived pga. sin knæskade. Clearer han waiveren, kan han dog blive bragt tilbage til holdet på IR.
  • Til gengæld har WR Mike Thomas klaret lægetjekket, og er dermed taget af PUP-listen. Tjek skadeslisten for updates.

Rams er på træningsbanen igen senere i dag, inden de holder en fridag tirsdag. Onsdag gælder det så den anden træningssession med Chargers, og så går forberedelserne frem mod første preseasonopgør mod Cowboys på lørdag ellers igang!

(Image credit: www.therams.com)

Comments are closed.