Training Camp Update 09.08.17

Training Camp Update 09.08.17

Den anden træning sammen med (og mod!) de nye rivaler fra Los Angeles Chargers blev afholdt i går. Der var fyldt godt op på lægterne og sidelinjen med fans af begge hold, hvilken gav en fed atmosfære og stemning på faciliteterne i Irvine, Ca. Læs herunder hvad der kom ud af dén træning:

 • Det var en intens omgang, hvor temperamenterne løb af med de to holds spillere hele tre gange. Mindre slåskampe brød ud mellem især Rams’ secondary og Chargers’ offensive spillere. De to cheftrænere fik talt holdende ned, og gemytterne lagde sig igen, efter at de hver sendte en spiller i omklædningsrummet (for Rams var det CB E.J. Gaines, der fik forkortet sin dag).
 • Rams vandt træningen klart på publikumssiden, mens Chargers måske nok kom en anelse bedre ud af det  banen.
 • TE Tyler Higbee nævner i hvert fald i dette interview, at Chargers’ intensitet på forsvaret var lidt højere ind i mellem, og at Rams’ angreb nogle gange ikke formåede at matche den intensitet. HB Todd Gurley nævner også her, at træningen måske ikke gik helt, som man gerne havde set for angrebet. Gurley er dog lidt svær at blive klog på, for han siger også bagefter, at han mener, at de samlet set eksekverede bedre end under den sidste træning mod Chargers.
 • Der er også andre rapporter, der nævner en del positivt fra gårsdagens træning. Her nævnes bl.a. QB Jared Goff. Han havde mestendels en god dag, hvor han endelig havde mere succes på nogle af de dybe kast og ruter – et område hvor timingen med receiverne tidligere i camp’en ikke altid har været god. En 25 yarder til WR Cooper Kupp var et af højdepunkterne, men Higbee fik også mange gode receptions. Heriblandt et perfekt placeret langt TD. Higbee tabte dog også et par bolde for meget. Hvor Goff havde størst succes på de korte ruter – og under 2-minute-drills – sidst de to hold trænede, var det lige omvendt i går. Her var det under 7-mod-7 og 11-mod-11 at Goff var skarpest, hvorimod tingene ikke rigtig lykkes med hurry-up-offense. Heldigvis svarede Rams’ forsvar igen, og holdt også Chargers fra fadet under deres 2-minute-drills.

  TE #89 Tyler Higbee (image credit: www.therams.com)
 • Robert Havenstein og Jamon Brown roterede lidt på positionerne træningen igennem, men hovedsageligt så man Havenstein på RT og Brown på RG. Havenstein havde til at starte med god succes mod den stærke pass rusher Joey Bosa, men som træningen skred frem, vandt Bosa flere og flere af de individuelle kampe mellem de to. Det er stadig uafklaret, hvor de to spillere bliver placeret på den offensive linje til den første preseasonkamp mod Cowboys på lørdag og fremefter.
 • Ud over at være skarpe i munden fortsatte Rams’ secondary med at spille godt. De havde bl.a. et par INTs på QB Philip Rivers, og CB Troy Hill havde en pick-six på QB Cardale Jones.
 • QB Sean Mannion havde til tider en svær dag, men var også under voldsomt pres. Rams’ second string O-line så angiveligt bekymrende svag ud.
 • HBs Todd Gurley og Malcolm Brown havde et par solide løb, men Chargers var generelt bedre mod løbet end sidst.
 • WRs Pharoh Cooper og Paul McRoberts var meget involverede, men alt i alt var der alt for mange drops fra Rams’ pass-catchers i går. På nær Cooper Kupp, som fortsætter sin gode camp. WR Shakeir Ryan havde også en del catches, og så løb han et punt return til TD.
 • TE Temarrick Hemingway fik nogle muligheder på førsteholdet på bekostning af Gerald Everett.

  TE #84 Temarrick Hemingway (image credit: www.therams.com)
 • UDFA CB Dominique Hatfield udvikler sig til på sigt at kunne blive en special teams standout med sine skills i punt coverage. Det er langt fra sikkert, at der bliver plads til ham på holdet, men at satse på at imponere på ST er ingen dårlig idé for Hatfield. Det er tidligere lykkes andre undrafted free agents at tilkæmpe sig en rolle på holdet ad dén vej.
 • Interview med QB Jared Goff.
 • Interview med HC Sean McVay.
 • Video-rapport fra ESPN:

De næste træninger er lukkede for offentligheden og vil bestå af konkrete forberedelser frem mod den første preseasonkamp på lørdag.

(Featured image credit: www.therams.com)

Comments are closed.