Training Camp Update 10.08.17

Training Camp Update 10.08.17

Ovenpå dagens vilde trade, virker det lidt trivielt med sådan en standard training camp update – så den bliver altså lidt kort!  😆

Rams var efter den intense træning med Chargers tilbage på træningsbanen alene i går – dog uden pads. Her følger et par nyheder, der er kommet ud derfra:

  • Rams har hentet en ekstra kicker til truppen. Det drejer sig om Travis Coons, som var Cleveland Browns’ kicker i 2015-sæsonen, men som tabte konkurrencen om pladsen til Patrick Murray i 2016. Coons kan både kicke og punte, men han er udelukkende hentet til som aflastning til K Greg Zuerlein og P Johnny Hekker her under den kommende preseason.
  • På skadesfronten er der godt nyt. Rookie WR Josh Reynolds var tilbage på træningsbanen, efter at en lårskade havde holdt ham på sidelinjen en uges tid. Også FS Lamarcus Joyner er blevet sin ømme ryg kvit, og havde et par store pass break-ups i går.
  • WR Shakeir Ryan har klaret det rigtig flot siden rookie minicamp. Han havde endnu en god dag torsdag, og kommer til at få chancen i rigtig game-time action her på lørdag. Ryan er som 5’8” en lille receiver, men har imponeret med sin speed både som returner og receiver. (Interview).
  • Interview med WR Cooper Kupp.
  • Interview med HC Sean McVay.

Dagens træning bliver blot en walk-through inden slaget så skal stå mod Dallas Cowboys natten til søndag i The Coliseum. Holdets første preseasonkamp i 2017-sæsonen!

Men den helt store nyhed i aften blev altså Rams’ trade for WR Sammy Watkins!!

(Featured image: TE Tyler Higbee (89) – credit: www.therams.com)

Comments are closed.