Preseason Week 1: Rams vs. Cowboys

Preseason Week 1: Rams vs. Cowboys

Los Angeles Rams (0-0) vs. Dallas Cowboys (0-0) d. 13. august kl. 03:00


Ventetiden er ovre, og endelig er det blevet tid til årets første NFL-snap på den fantastiske midlertidige hjemmebane Los Angeles Memorial Coliseum! L.A. Rams gentager succesen fra sidste år, og tager kl. 03:00 i nat dansk tid igen imod Dallas Cowboys i 2017-sæsonens første preseasonopgør.

Der er tusinde ting at se frem til, men jeg glæder mig selvfølgelig i særdeleshed til at se QB Jared Goff i nat. Han vil dog ikke få særlig meget spilletid her i første preseasonkamp. Head coach Sean McVay nævner i dette interview, at Goff måske blot får 6-10 snaps, eller et enkelt drive, alt afhængig af hvordan starten af kampen forløber, selvfølgelig. Forhåbentlig er det nok til, at han kan vise, at han her i begyndelsen af sin anden sæson er væsentligt mere komfortabel med det hele end på dette tidspunkt sidste år. I sin debut imponerede Goff jo bestemt ikke. Goff vil være under et stort pres i denne sæson, hvor han skal begynde at leve op til nogle af de høje forventninger, som hans draftstatus bærer med sig. Trænerstaben har denne sæson til at finde ud af, om Goff er fremtiden på positionen eller ej. Der er ingen undskyldninger for Goff i år. Den nye offensivt indstillede head coach og trænerstab har sat alt ind for, at Goff skal lykkes. De har hentet dygtige veteraner ind på de vigtige positioner left tackle og center; genopbygget wide receiver- og tight end positionerne med mange nye våben; og investeret i viden og erfaring til Goff i form af kompetente trænere og assistenter til QB-rummet. Nu er det Goffs tur til at vise, at man kan regne med ham som startende franchise quarterback i denne liga. Hvordan håndterer Goff dette pres? Er han klar? 

QB Jared Goff (16) (image credit: Kelvin Kuo / USA TODAY Sports)

Udover Goff vil jeg især holde øje med de mange nye rookies og free agents i hornene. På offense glæder jeg mig til at se rookie TE Gerald Everett og de nye brikker på den offensive linje. Men jeg vil også holde ekstra meget øje med TE Tyler Higbee, som har gjort det rigtig godt i denne offseason, hvor hans gode kemi med Goff har været tydelig. Higbee blev draftet i fjerde runde af sidste års draft, men fik stort set ingen muligheder i 2016-sæsonen. Han spås dog en stor rolle i det nye tight end venlige angreb i år.

TE Tyler Higbee (89) under preseasonkamp mod Cowboys i 2016 (image credit: Richard Mackson / USA TODAY Sports)

Den nye receiver Robert Woods er tilbage på sin gamle hjemmebane (USC), hvilket jeg glæder mig til at se. Men det bliver også spændende at følge alle de øvrige unge receiveres kamp om de få ledige pladser. Kan Nelson Spruce eksempelvis fortsætte hvor han slap og gentage succesen fra sidste års kamp mod Cowboys? Præstationen var god nok til at sikre ham en plads på rosteren (5 rec./51 yds, 1 td), men pga. skader blev det desværre den eneste aktion for den populære lokale receiver sidste år.

WR Nelson Spruce (86) under preseasonkamp mod Cowboys i 2016 (image credit: Stephen Dunn / Getty Images)

I år er der dog mange flere interessante herrer om buddet! Lige nu er der således hele 14 receivere på 90-mand rosteren(!). Rookie Cooper Kupp ser ud til at tilkæmpe sig en rolle som startende slot-receiver, og ham glæder jeg mig meget til at opleve live i nat. Den lille UDFA Shakeir Ryan har blandt andre også imponeret – både som receiver og returner – men kan han overføre succesen fra træningsbanen?

Det er dog ikke alle 14 receivere, vi får at se i nat. Rams’ nye stjerne på positionen, Sammy Watkins, som holdet jo tradede sig til i går, når selvsagt ikke at komme på banen i nat. Han spillede sin første preseasonkamp i torsdags for Bills, og forventes først at lande i L.A. engang i aften, lokal tid. Derudover døjer Tavon Austin jo stadig med sin hammy, og kommer ikke på banen. WR Mike Thomas blev for nyligt taget af PUP-listen, men sidder også ude, og rookie Josh Reynolds får måske heller ikke så meget spilletid, da han er på vej tilbage fra en mindre lårskade.

På defense bliver det ret spændende at holde øje med det nye 3-4 scheme, og hvordan det konkret kommer til at tage sig ud. Det kommer dog til at blive uden en del startere. ROLB Robert Quinn og ILB Mark Barron skånes, og Aaron Donald har jo stadig gang i sin irriterende holdout… Cornerbackpositionen bliver dog spændende at holde øje med. E.J. Gaines var jo en brik i tradet i går, og ham kan Rams altså sagtens komme til at savne. Dybden er nu blevet et spørgsmålstegn. På starterpositionen modsat Trumaine Johnson har vi den nye mand, Kayvon Webster, som DC Wade Phillips hentede med fra Broncos. Men han bliver en gametime decision i aften. Nickell Robey-Coleman kom til fra Bills, men er et bedre fit som nickelback, så vi får nok set en del til Troy Hill og Michael Jordan samt de undraftede free agents i nat. Hill er nok bedste bud som direkte backup på yderpositionerne i den kommende sæson, men husk på, at han jo er suspenderet i sæsonens første to kampe...

Resultatet er ikke så vigtigt her i preseasonkampene, men jeg håber på at se en velspillet kamp i aften uden for mange store fejl, og krydser fingre for, at vi undgår alvorlige skader til startere og vigtige rollespillere!

Pre Week 1, 2016. Rams; 28, Cowboys; 24 (image credit: Kelvin Kuo / USA TODAY Sports)

Kl. 3:00 i nat sidder jeg i hvert fald klar foran Game Pass og twitter. Årets første Los Angeles Rams kamp fløjtes i gang – og jeg glæder mig!

GO RAMS!

(Featured image: DL Ethan Westbrooks (93) – credit: Jeff Lewis / Los Angeles Rams)

Comments are closed.