Recap Preseason Week 1

Recap Preseason Week 1

Rams 13, Cowboys 10


Los Angeles Rams vandt årets første preseasonkamp i The Coliseum mod Dallas Cowboys. Det var ikke altid lige kønt, og der var som forventet i sådan en preseasonkamp både plads til gode præstationer samt mindre gode for begge mandskaber. Herunder følger nogle af mine observationer fra kampen:

Rams’ første drive startede med en hurtig incompletion til WR Robert Woods efterfulgt af et Todd Gurley løb, der blev stoppet i backfield. Ikke den start man havde håbet på. På den efterfølgende tredje down, fik Gurley et 10 yard pass, men Rams’ punt unit måtte altså allerede på banen. Rams er dog heldige, da Cowboys’ returner muffer puntet, og LB Josh Forrest får den tilbage til Rams. QB Jared Goff finder rookie WR Cooper Kupp for 19 yards, på en playaction efter et kort løb. Efter to løb mere af Gurley, der ikke rigtig giver noget, sker så dette:

Goff rammer Woods fint, men han får slået bolden ud. Heldigvis er Kupp vågen, og får fat i bolden i end zone for sit første NFL-touchdown! Ikke helt som man måske havde håbet det, men Goff og Rams kommer altså ud af første drive med maksimalt resultat.

Første TD til WR Cooper Kupp (18) (image credit: @RamsNFL på Twitter)

De otte snaps bliver de eneste for førsteholdet, og Goff ender dagen med 3/4 for 34yds og altså en serie der første til 7 points på tavlen for holdet. Bestemt en godkendt præstation. LT Andrew Whitworth så stærk ud på den startende offensive linje, men på højre side er der plads til forbedringer. Rob Havenstein var RT og Jamon Brown spillede RG, og sådan kommer det nok til at forblive ifølge head coach Sean McVay efter kampen (se interview i bunden af artiklen). De to gav dog ikke meget plads til Gurley i løbespillet i denne omgang.

HB Todd Gurley (30) (image credit: www.therams.com)

Rams’ startende defense (uden Quinn, Webster, Barron og Donald) fik blot 6 snaps, men så rigtig gode ud i det nye scheme. De holdt et Cowboys hold til 3 og ud på de første to serier. Cowboys skånede dog deres bedste trekløver QB Dak Precott, HB Zeke Elliot og WR Dez Bryant.

Rams’ andethold på forsvaret fortsatte herefter succesen. De var solide mod løbet, og pressede Cowboys’ QBs godt gennem det meste af kampen. D-linemen Ethan Westbrooks og Matt Longacre havde begge gode aktioner, og OLB Cassanova McKinzy var meget aktiv og havde nogle solide tacklinger.

Andetholdet med QB Sean Mannion som dirigent var til at begynde med noget rustent. Playcalling var dog ret vanilla, men kommunikationen ml. Mannion og receiverne glippede et par gange. Det blev dog lidt bedre som kampen skred frem. Mannion spillede det meste af kampen, og endte med 18/25 for 144yds.

QB Sean Mannion (14) (image credit: www.therams.com)

HB Malcolm Brown fik et par gode løb, men fumblede også bolden en enkelt gang. I det hele taget hobede fejlene sig stille og roligt op, og endte et par drives for tidligt. Backup C Austin Blythe snappede bolden henover Mannions hoved til et kæmpe loss, og backup LT Pace Murphy tillod et sack helt nede på 1 yard-linjen, og så i det hele taget over-matchet ud. Det er essentielt at Whitworth holder sig skadesfri i år…

Rookie TE Gerald Everett kom ind og havde et par gode catches, men den store overraskelse var den undraftede runningback Justin Davis, der kom ind sammen med andetholdet i andet quarter, og gav noget energi. Han løb virkelig godt, viste god speed og fantastiske cuts. Han spillede college football for USC, så han var på hjemmebane i The Coliseum. Davis fumblede dog også bolden hele to gange på samme drive – den ene fik Cowboys desværre fat i helt nede ved deres egen red-zone… Davis endte med 70yds på 9 løb, heriblandt et på 32 yards, men skal altså arbejde på ball-security. Det var også et issue for ham i college, hvor han fumblede hele 8 gange.

HB Justin Davis (42) (image credit: www.therams.com)

Rams’ defense fortsatte de gode takter i anden halvleg. Ud over et enkelt pass til TD, havde Cowboys ikke meget at komme efter. Safety Marqui Christian viste gode takter, og skød skoene af flere Cowboys spillere.

S Marqui Christian (41) (image credit: www.therams.com)

Rookie LB Ejuan Price og rookie DL Tanzel Smart gjorde det også rigtig fint, og lagde et fint pass rush sidst på kampen.

LB Ejuan Price (51) og DL Tanzel Smart (92) (image credit: @RamsNFL på Twitter)

Pass coverage blev lidt suspekt til sidst, hvor CB Michael Jordan dog viste et par gode ting; heriblandt en atletisk interception, der dog blev kaldt tilbage. UDFA rookie DT Omarius Bryant og free agent tilføjelsen Carlos Thompson (som havde et sack-fumble) skilte sig også positivt ud.

Angrebet gik mere eller mindre i stå til sidst. WR Nelson Spruce havde 6 catches, men blot for 30 yards, og imponerede ikke synderligt, da nogle af de receptions kom på den forkert side af første down markøren på tredje downs…

HB Todd Gurley (30) fejrer sejren (image credit: www.thrams.com)

Los Angeles Rams vandt altså en uskøn kamp 13-10 over Cowboys – på trods af hele fem fumbles fra angrebet..! Forsvaret holdt mestendels Cowboys fra fadet både pointsmæssigt og statistisk, og selvom det blot er preseason, er en sejr altid velkommen. Spørg blot Gurley, der ser pænt glad ud på billedet her til højre →

Næste lørdag skal Rams så en tur til Oakland, hvor de skal møde et Raiders hold, der jo er store forventninger til i år.


Videoer:

(Featured image: QB Jared Goff (16) – credit: www.therams.com)

One thought on “Recap Preseason Week 1

  1. Tak for resume. Har set 1Q, og det du skriver kan jeg nikke genkendende til.

    Fint med en sejr og glædeligt med forsvaret.

Comments are closed.

Comments are closed.