Rams signer to forsvarsspillere

Rams signer to forsvarsspillere

Los Angeles Rams har her til aften dansk tid signet et par spillere, til at fylde pladser ud på det småskadede forsvar. Det drejer sig om outside linebacker Davis Tull (billedet) og cornerback Carlos Davis.

Tull (6’3”, 240lbs) fra Chattanooga College blev valgt i starten af femte runde af 2015-draften af New Orleans Saints. Her blev han dog hurtigt placeret på injured reserve og senere waived. I 2016 tilbragte Tull noget tid på Falcons’ practice squad, og han har brugt tid i Canadisk football her i offseason.

Davis (5’8”, 174lbs) er en undrafted free agent CB fra Ole Miss, der i første omgang blev hentet til Baltimore Ravens efter draften.

For at gøre plads til de to, har Rams cuttet et par af de mange wide receivere, der findes på rosteren. Nemlig nytilkomne C.J. Germany og Justin Thomas.

(Image source)

Comments are closed.