Recap Preseason Week 3

Recap Preseason Week 3

Rams 19, Chargers 21


En kamp der føltes som alt andet end den generalprøve, man havde forventet. Rams tabte således en uskøn affære på hjemmebane til Chargers, hvor det startende offense skuffede.

Rams skånede dog stort set hele deres startende forsvar – samt flere spillere på angrebet – og de startere der fik spilletid blev taget ud allerede tidligt i andet quarter. De inaktive var følgende:

WR Tavon Austin (hammy)
WR Cooper Kupp (lyske)
WR Nelson Spruce (knæ?)
WR Mike Thomas (hjernerystelse)
ILB Mark Barron
OLB Connor Barwin
OLB Robert Quinn
ILB Alec Ogletree
HB Todd Gurley
NT Michael Brockers
S Maurice Alexander
CB Nickell Robey-Coleman
CB Kayvon Webster

CB Troy Hill

Det var tydeligt, at man ikke turde risikere noget i en ubetydelig preseasonkamp, og man fokuserede på at holde så mange startere som muligt klar til d. 10. september. Dét kunne både ses og mærkes. Chargers’ førstekæde, med QB Phillip Rivers bag center, dominerede ikke overraskende fra start mod et Rams forsvar, der blot bestod af to startere (FS Lamarcus Joyner og CB Trumaine Johnson). Rams kom således hurtigt bagud. Selvom QB Jared Goff på det følgende drive fint tog angrebet dybt ned i red zone, mistede han bolden på et sack fra Chargers’ Joey Bosa, som Melvin Ingram fik først fat i og løb hele vejen til TD. Næste drive var ikke bedre og resulterede i endnu en turnover på et dårligt kast. Goff og WR Sammy Watkins var ikke på samme side af playbook’en, så det ud til. Chargers scorede igen hurtigt, og så var Rams bagud 0-21. Efter en løbedomineret angrebsserie, der resulterede i tre points, var dagen slut for Goff, og han endte dagen med 5/8 for 56yds, 1 INT og 1 fumble. Han lignede på de to turnovers mere den Goff, vi så i sidste sæson, end den spiller vi så i Oakland i sidste uge… Det var sandsynligvis det sidste, vi kommer til at se til Goff og resten af starterne i denne preseason.

Da Chargers’ startere forlod banen, begyndte Rams’ anden- og tredjekæde at få mere og mere succes og dominerede derefter Chargers’ ditto. QB Sean Mannion spillede en fin kamp (16/29, 214yds, 1TD) og fik gode præstationer ud af bl.a. WR Pharoh Cooper (5rec/70yds) og rookie WR Josh Reynolds, som havde 3 receptions for 71 yards inklusiv endnu et virkelig lækkert TD:

Chargers fik ikke flere points i resten af kampen, og Rams stod med ca. tre minutter igen med chancen for at komme foran på et 32 yard FG forsøg, som K Travis Coons dog missede. QB Dan Orlovsky fik chancen i de sidste par minutter med bolden dybt i egen red zone, men fik ikke noget ud af sine første preseason aktioner.

Chargers må altså siges at have vundet første indledende runde af Kampen for L.A.’ – selvom det med Rams’ mange skader og skånehensyn var en noget ulige fight fra start.

Øvrige observationer:

  • TE Temarrick  Hemingway udgik med en ankelskade, og blev cartet fra banen. Er det en alvorlig skade, kan det måske redde TE/FB Cory Harkey fra cut day.
  • Greg The Leg’ Zuerlein fik masser at se til i første halvleg med tre field goals inklusiv en lang én til sidst på 57 yards.

    K Greg Zuerlein (4) (image credit: www.therams.com)
  • I Gurleys fravær fik HB Malcolm Brown starten og klarede det rigtig fint. Han er en hårdfør nord-syd runner, der skaffer sig ekstra yards med sin power, og han løb i de første halvandet quarter for 44 yards på 9 forsøg. Den undraftede rookie HB Justin Davis kom ind bagefter, og selvom han ikke havde den store succes på jorden i går, er han altså en dynamisk spiller, der altid er spændende at opleve. Han havde dog 4 receptions for 36 yards, hvor han viste sine gode hænder og sin atletiske formåen. Det bliver spændende, om han får tilkæmpet sig en backup-rolle på den endelige roster.
  • Med WR Nelson Spruce på sidelinjen angiveligt med en skade på det knæ han bøvlede med sidste år, spillede Pharoh Cooper som sagt rigtig godt. Det er tydeligt, at Cooper nu fører den potentielle interne konkurrence mellem de to ret komfortabelt.

    WR Pharoh Cooper (10) (image credit: www.therams.com)
  • Spillere på forsvaret som skilte sig positivt ud inkluderede blandt andre LB Josh Forrest, S Isaiah Johnson, S Marquis Christian og OLB Andy Mulumba i tredje quarter samt OLB Willie Mays, LB Cassanova McKinzy og DT Casey Sayles i fjerde.

Rams’ sidste preseasonkamp spilles natten til fredag kl. 01:00 i Green Bay, og vi vil med stor sandsynlighed ikke få nogle startere at se. Derfor vil den ikke være særlig interessant, og jeg kommer da nok heller ikke til at se den kamp live.

(Featured image credit: www.therams.com)

Comments are closed.