Et brækket ben til Hemingway…

Et brækket ben til Hemingway…

TE Temarrick Hemingway, sjetterundevalget fra sidste års draft, fik dårlige nyheder oven på sin skade under lørdagens preseasonkamp mod L.A. Chargers. Nærmere undersøgelser viste nemlig, at han brækkede sin fibula, da et par store gutter rullede over hans ankel/underben. Hemingway må derfor nu forberede sig på en længere skadespause. Han skal på operationsbordet i løbet af tirsdagen, og først derefter ved man med større sikkerhed, om han bliver placeret på Injured Reserve, eller om det er muligt for ham at komme tilbage senere på sæsonen. I så fald placeres han på Injured Reserve – Designated to Return listen.

Skaden til Hemingway er ærgerlig, fordi han ifølge HC Sean McVay har udviklet sig enormt positivt i denne offseason og training camp, og bestemt var udset en rolle som tight end nr. tre – primært som blokeringsspiller men med alsidighed nok til også at kunne bruges i kastespillet.

Skaden til Hemingway sikrer dog sandsynligvis veteranen TE/FB Cory Harkey sin plads på den endelige roster. Da Rams i år draftede en regulær FB i form af Sam Rogers i sjette runde – og med tanke på Hemingways gode udvikling – var der, efter min vurdering, en betydelig risiko for at Harkey ikke ville overleve cut day. Den risiko er med denne skade nu væsentligt formindsket.

I andre skadesnyheder kan jeg fortælle, at McVay på dette pressemøde også nævner, at WR Tavon Austin (hammy) heldigvis er ved at være sin skade kvit, og at han forventer, at Austin kommer til at blive klar til d. 10. september, når Rams møder Colts i sæsonpremieren. McVay siger også, at vigtige spillere som ILB Mark Barron, OLB Robert Quinn og startende CB Kayvon Webster, som alle jo slet ikke har set et eneste snap i hele preseason, træner med i denne uge, og kommer på banen fra start mod Colts.

Comments are closed.