K Travis Coons waived

K Travis Coons waived

Det kommer ikke som nogen overraskelse, men Rams har i går fritstillet deres ekstra kicker Travis Coons.

Coons var jo blot bragt til holdet for at aflaste den faste kicker Greg Zuerlein og punter Johnny Hekker i training camp og preseason. Ud over en enkelt misser i sidste weekend, og et enkelt dårligt punt, har Coons gjort det ganske fint. Han nok skal få en chance mere et andet sted i ligaen.

OPDATERET 31.08.17:

Coons er tilbage hos Rams, og tager en enkelt tørn mere her i den kommende fjerde preseasonkamp. Hvorfor han blev fritstillet, for derefter at blive hentet til 2 dage efter, må guderne (og GM Les Snead) jo vide, men måske var det for at give ham mulighed for at blive samlet op på waiveren af et kicker-needy hold inden den store cut-day? Ingen hold havde dog interesse, så man signede ham derfor igen.

(Featured image: K Travis Coons (5) – credit: Sean M. Haffey / Getty Images)

Comments are closed.