Roster Cuts fra 89 til 53

Roster Cuts fra 89 til 53

Preseason 2017 er overstået! I løbet lørdagen skal Los Angeles Rams foretage nogle svære valg og cutte over 30 spillere, der har været en del af rosteren her under offseason, training camp og preseason. Rams skal som de 31 øvrige hold jo ned og ramme grænsen på 53 tilladte aktive spillere til den regulære sæson. Ved sidste optælling havde Rams 89 aktive spillere på rosteren. HB Lance Dunbar, som starter sæsonen på PUP-listen, kommer ikke til at tælle blandt de 53. Det gør CB Troy Hill og WR Mike Thomas heller ikke, da de begge starter sæsonen med karantæner. Og indtil DT Aaron Donald forhåbentlig snart melder sin ankomst, tæller han heller ikke med.

HB #36: Aaron Green

Den første spiller der blev offer for cut-day, var HB Aaron Green (billedet), der kom til holdet som UDFA i 2016. Green havde en god preseason sidste år, og blev efter de sidste cuts hentet tilbage på practice squad. Han blev aktiveret til den aktive roster i de to sidste kampe, men fik ikke spilletid. Green fik blot 11 carries for 20 yards i denne preseason, og så sig overhalet på depth charten af den undraftede free agent rookie fra dette år, HB Justin Davis, der til gengæld nu må forventes at klare cuttet. Green kan komme tilbage som practice squad spiller igen i år.

K #5: Travis Coons

Rams har også sagt farvel til kicker Travis Coons – igen. Coons har været en del af truppen her i preseason, hvor han har aflastet K Greg Zuerlein og P Johnny Hekker.

CB #35: Michael Jordan

Det er en smule overraskende, at The Jump Man” ikke klarede cuttet, men den undraftede rookie CB Dominique Hatfield vandt altså en rosterplads på Jordans bekostning.

FB #39: Sam Rogers

Det er også en overraskelse, at man ikke fandt plads til 6. rundevalget Sam Rogers på rosteren. Mon ikke han vil være et oplagt emne til practice squad? Sean McVay har dermed ingen deciderede fullbacks på rosteren.

TE #46: Cory Harkey

Så gik den ikke længere for Cory Harkey, der ellers med skaden til Temarrick Hemingway så ud til at have sikret sig en rosterplads. Men et trade for Washingtons 3. tight end Derek Carrier, som er et bedre fit i McVays offense, gjorde ham overflødig.

TE #87: Travis Wilson

Den 6’7” store konverterede Utah quarterback klarede ikke cuttet. Det gjorde til gengæld den undraftede rookie TE Johnny Mundt.

QB #8: Dan Orlovsky

Det lyder på Sean McVay som om, veteranen Dan Orlovsky kan blive bragt tilbage efter uge 1.

WR #86: Nelson Spruce

Så er eventyret ovre for den lokale helt og Todd Gurleys bedste ven, Nelson Spruce. Spruce kunne ikke holde sig rask, og kunne derfor ikke deltage optimalt i konkurrencen om en af de få ledige pladser på receiverpositionen. Det lyder endvidere ikke på hverken McVay eller GM Les Snead som om, at man regner med at hente ham tilbage på træningsholdet. OPDATERET: Spruce blev waived/injured og er derfor på vej på practice squad.

WR #19: Paul McRoberts

“McBob” har vist gode takter i de sidste to preseasons, men der blev heller ikke plads til ham blandt de sidste 53. McVay og co. har formået at genopbygge receiverpositionen fuldstændig med tilføjelsen af Sammy Watkins, Robert Woods, Cooper Kupp og Josh Reynolds.

LB #59: Josh Forrest

Et sjetterundevalg sidste år. Havde en god rookiesæson indtil han brækkede benet i uge 10. Er blevet waived/injured med en uspecificeret skade, så han kan måske komme tilbage til holdet via injured reserve.

S #27: Isaiah Johnson

Johnson har spillet solidt, men der var ikke plads til ham på den endelige roster. Johnson har dog allerede fået tilbud om at vende tilbage på practice squad.

OG #69: Cody Wichmann

Wichmann var et sjetterundevalg fra 2015-draften, som har spillet i 24 kampe for Rams, 18 fra start.

OT #72: Pace Murphy

På den aktive roster sidste år, og spillede i sæsonens sidste to kampe. Med både Murphy og Wichmann ude går Rams ind i sæsonen med blot otte spillere på den offensive linje. I første omgang nøjes de således med de tre unge men alsidige backups Darrell Williams, Andrew Donnal og Austin Blythe.

WR #82: Brandon Shippen

Fik en del at se til i de to sidste preseasonkampe, men var i forvejen et long-shot på den genopbyggede receiverposition.

WR #12: Shakeir Ryan

En elektrisk lille returner – men ikke meget mere end det.

WR #3: K.D.Cannon

En sen tilføjelse til holdet under training camp.

NT #71: Mike Purcell

Tidligere Whiners veteran. En lille overraskelse.

DT #70: Casey Sayles

Har som undrafted rookie spillet fint her i preseason, og vil være et oplagt emne for practice squad.

OLB #53: Carlos Thompson

Tidligere Texan hentet til i offseason. Led en ankelskade i 2. preseason-kamp.

LB #60: Kevin Davis

Waived/injured, men har ellers set god ud i training camp.

DT #67: Omarius Bryant

Har som undrafted rookie spillet ganske godt her i preseason, og vil være et oplagt emne for practice squad.

LB #57: Cassanova McKinzy

Meget aktiv under preseasonkampene, så måske et emne til practice squad.

OL #61: Parker Collins

CB #33: Carlos Davis
OL #60: Jake Eldrenkamp
CB #9: Tyquwan Glass
OL #70: Alex Kozan
OLB #71: Willie Mays

OLB #49: Andy Mulumba
LB #56: Adefolarin Orimolade
CB #34: Aarion Penton
OLB #45: Davis Tull
OL #73: Michael Dunn
HB #41: Lenard Tillery

Waived/injured.

(Featured image HB Aaron Green (36) – credit: Stephen Dunn / Getty Images)

2 thoughts on “Roster Cuts fra 89 til 53

Comments are closed.

Comments are closed.