NFC Players of the Week

NFC Players of the Week

Hele to Los Angeles Rams spillere er blevet anerkendt for deres præstationer på banen i den forgangne uge!

Det drejer sig om Rams’ kicker, Greg Zuerlein, som i signatur-sejren på 35-30 over Dallas Cowboys i søndags ramte plet på hele 7 field goals – en franchise rekord – og altså stod for hele 23 af de 35 scorede points. The Leg har fuldt fortjent ugens titel som NFC Special Teams Player of the Week.

Spiller nummer to, som bestemt også har fortjent hæder og anerkendelse, er RB Todd Gurley, som med hele 215 yards fra scrimmage mod Cowboys, førte angrebet frem kampen igennem og gjorde Cowboys’ defense træt og medgørligt. Gurley løb for 121 yards på 23 forsøg, og greb hele 7 bolde for 94 yards og dette fantastiske TD (sikke et pass fra QB Jared Goff i øvrigt!):

Gurley er kommet i historisk fint selskab, da den ære at vinde både Player of the Week og Player of the Month hæderen i samme sæson blot er tilfaldet tre Rams spillere før ham gennem historien; nemlig Steven Jackson, Marshall Faulk og Eric Dickerson.

Gurley og Zuerlein er i øvrigt også de to mest scorende spillere i hele NFL her efter fire spilleuger!

Det er i sandhed nye tider i Rams-land!

GO RAMS!

Comments are closed.