SS Maurice Alexander waived

SS Maurice Alexander waived

Rams har waived SS Maurice Alexander, der overraskende var inaktiv i gårsdagens kamp mod Seahawks.

Alexander var en Jeff Fisher favorit, som blev draftet i fjerde runde af 2014-draften. Han var lidt af en solstrålehistorie, da han før sin NFL-karriere arbejdede som pedel på den tidligere hjemmebane Edward Jones Dome i St. Louis. Han nåede at spille 41 kampe for Rams, heraf 23 fra start, på begge safetypositioner.

Alexander startede denne sæsons fire første kampe som strong safety, men McVay udtrykker, at trænerstaben ikke har været tilfredse med kvaliteten af hans spil, hvorfor han blev bænket i søndags. Til gengæld fik rookie John Johnson III chancen og spillede rigtig godt i nederlaget med 3 total tackles, 2 deflections og en interception.

På safetypositionerne er Lamarcus Joyner i øvrigt på vej tilbage efter en mindre skade, og man vil givetvis fremadrettet rotere Cody Davis, John Johnson, Blake Countess og i visse situationer involvere Marqui Christian.

WR Mike Thomas er blevet aktiveret til den aktive roster.

(Featured image: SS Maurice Alexander (31) – credit: Rich Petroncelli / AP Photo)

Comments are closed.